A multkor a medián mérte őket 1%-ra erre lett 3 :) azóta már mérték őket 5-re is ami gyakorlatban több.
2021. okt. 30. 08:34
22/31 anonim válasza:
Ezek a felmérések nem sokat érnek, inkább szerencse kérdése, hogy beletrafálnak vagy nem. Lásdlegutóbb az előválasztási blamát, minden közvéleménykutatás ugyanazt mérte, az eredmény meg nagyon nem az lett.
A Mi Hazánkat SOSEM mérték 5% fölé. Megalakulásuk óta a legmagasabb támogatottságuk Júniusban 3% volt. Ezzel amúgy ott vannak, ahol az Együtt volt 2018-ban mielőtt 58 000 szavazattal csúnyán kiesett (de egyéniben legalább kaptak mandátumot, amire a Mi Hazánknak esélye sincsen), és jelenleg a legnagyobb vetélytársuk a Kétfarkú Kutyapárt.
De higyjétek el, nálam senki nem örülne jobban, ha minden "nemzeti radikális" leszavazna egyéniben a Mi Hazánkra, listán meg a Fideszre, mert akkor legalább az egyéni választókörzeteket simán behúzza az Összefogás :D
2021. okt. 30. 10:04
25/31 anonim válasza:
Úgyse nyer az összefogásod soha
2021. okt. 30. 15:07
26/31 anonim válasza:
Látom fájnak a tények egyeseknek :) Vergődhettel, lepontozhattok, az még nem változtat azon, hogy a Mi Hazánk a 2022-os választáson az FKGP-vel, a Munkáspárttal, a MIÉP-pel, és a Táncsics Radikális Balpárttal és a Kétfarkúakkal közösen fog maximum 5%-ot elérni, és Toroczkai, Dúró Dóra, és társai mehetnek dolgozni a dobozgyárba (vagy a darálóba, képzéstől függően ugye :) )
2021. okt. 30. 15:36
27/31 anonim válasza:
12-es vagyok. Értem én hogy fáj az igazság, de bizony a mi hazánk az oltásellenesek szavazataira utazik.
Magas részvétel esetén a Mi Hazánknak semmi esélye.
2021. okt. 30. 21:22
28/31 anonim válasza:
Gratulálok neki!
2021. okt. 31. 11:12
29/31 anonim válasza:
Isten áldja Torockai Lászlòt!
Emberek, elèg volt a sok büdös bunkò elnyomòbòl!Emberek,szabadnak születtetek!
Nem kèrünk az Istent játszò pszichopata oligarhák gyarlò világrendjèből!
SZAVAZZATOK A MI HAZÀNKRA!!!
2021. okt. 31. 20:27
30/31 anonim válasza:
"nyiltan náci homofób antiszemita" - akkor én is az vagyok, és a barátnőm is. Mi azt hittük magunkról, hogy keresztény magyarok vagyunk, akik védik az országot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!