Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van, hogy a diktatúra...

Miért van, hogy a diktatúra sokkal inkább vonz, mint a demokrácia?

Figyelt kérdés

Mindig is jobban vonzott az erős állami szerepvállalás, a szigor, akár még az erőszakszervezetek is. Sosem volt szimpatikus a liberalizmus. Már 14 éves koromban is felnéztem az olyan emberekre, mint Sztálin, Hruscsov, Brezsnyev, egyfajta példaképként tekintettem rájuk. Sokszor álmodoztam arról, hogy valami magasrangú állami tisztviselő lennék.

A demokráciában nincs erő..

Vállalkozók, üzletemberek, gyárigazgatók..Pff..Ez mind semmi.

Ez az IGAZI HATALOM:

https://www.youtube.com/watch?v=JyyUjyOIITk

Ettől a videótól is szinte már extázisba kerülök

2021. okt. 24. 00:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%
Ne aggódj nemsokára itt is olyan lmbtq diktatúra lesz, hogy a fenti videó lt saját szemeddel láthatod majd, csak a szovjet katonák helyett hercegnőnek öltözött homokosok, transzfluid fekete nők és gendersemleges vegán menekültek lesznek majd
2021. okt. 24. 00:48
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Ha vonz a diktatúra költözz olyan országba ahol az uralkodik, és probléma megvan oldva.
2021. okt. 24. 00:50
 3/11 IV. KecskeShajt ***** válasza:
97%
Magasrangú tisztviselőként sem biztos, hogy olyan jó lehetett a Szovjetunióbany Sztálin elvtárs ott is szeretett tisztogatni. Lehet, hogy ha ott éltél volna, mást mondanál. Szerintem leginkább egy erős vezetőre vágysz. Észak-Koreában és Belaruszban van ilyen erős vezérkultusz.
2021. okt. 24. 00:51
 4/11 A kérdező kommentje:

Ha külföldiként elköltözök egy diktatúrába, akkor ott még nem kapok hatalmat.

Felnyaltam volna magam valami magas pozícióba, az ellenségeimet eltaposhattam volna

2021. okt. 24. 00:54
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

"Felnyaltam volna magam valami magas pozícióba, az ellenségeimet eltaposhattam volna"

Hát nézd, csatlakozz be a DK-ba vagy a fideszbe és ezen vágyaidat kiélheted

2021. okt. 24. 01:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Az nem ugyan az. Nem veretheted meg és nem zárathatod munkatáborba a rendszer ellenségeit.
2021. okt. 24. 04:37
 7/11 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%
Azért vonz, mert azt gondolod, hogy te nem lehetsz a diktatúra leszenvedője. ha az lennél, már nem vonzana annyira a dolog.
2021. okt. 24. 05:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázz, hogy ki a rendszer ellensége, azt nem te döntöd el. Ma a te ellenségeit, holnap te vagy az ellenség. Az ilyen rendszer bármikor fordulhat ellened is. Erre sok példa volt. Sztálin is tisztogatott a sajátjai között is nagy számban.

Féreg viselkedés, amit istenítesz.

2021. okt. 24. 07:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a társadalomban sokan így gondolják. Fura.
2021. okt. 24. 07:22
 10/11 anonim ***** válasza:
95%
Hát beteg vagy,kérdező.
2021. okt. 24. 08:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!