Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Zacher Gábor: Aggasztó a...

Zacher Gábor: Aggasztó a helyzet, egyre több a gyerek a sürgősségin. Ez rendben van, szerintetek akik nem gondolták azt, hogy már korábban kell a szigorítás?

Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 09:42
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Megint olyan dologban osztja itt az észt a kedves hozzászóló, amiről fogalma sincs! Pl: oltott vagyok-e vagy sem. Hogy miért kreténezek vagy majmozok? Mert bebizonyosodott az előző kérdés feltevéseimkor, hogy a normál beszéd nem mozgatja meg az embereket! Kell ez az alpári stílus ahhoz, hogy vita vagy legalább beszélgetés alakuljon ki. Ez van, nem tudok mást mondani. Szerintem kellett volna szigorítás már jóval előbb!
2021. okt. 29. 10:22
 32/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, skizofrén vagy? :D Szerintem nekem írták a kreténezést, nem neked :D
2021. okt. 29. 10:24
 33/44 anonim ***** válasza:

Szerintünk meg nem! Én egyébként nem voltam Veled egy kommentben sem agresszív.

Áruld már el kérlek kérdező, ha szerinted szigorítás kell, miért nem lépsz Te magad? Dolgozz home officebol (keress olyan allast ahol ez megoldhato), maradj otthon, rendelj ételt/élelmiszert, sportolj otthon, ne menj sehova, stb.

Miért várod el, hogy a Kormány, vagy más döntéshozók apukaként megmondják, mit kell csinálni? És ezzel olyan embereknek tönkretedd az életét, aki nem otthon szeretne ülni?

2021. okt. 29. 10:26
 34/44 anonim ***** válasza:
Azzal meg kérlek ne gyere, hogy másokat féltesz, és a szigorítás majd segít. Tavaly fel evet voltunk bezarva, es marciusban jott egy teljesen uj hullam :D
2021. okt. 29. 10:27
 35/44 A kérdező kommentje:
A másokat féltem alatt a családom tagjait értem akik részt vesznek a mindennapi közlekedésben, ügyintézésben. A " Hogy miért kreténezek vagy majmozok?". Én, egyes szám első személy-ben írtam! Ezt, hogy nem lehet érteni? Olyan, mint ha nem egy beírásokat olvasnánk!
2021. okt. 29. 11:19
 36/44 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező ne írogassál privátba fenyegető üziket, akik oltják be magukat. Ha neked fontos az oltás, akkor oltasd be magad és hord a maszkot és ennyi, de nem értem minek produkálod itt magad.
2021. okt. 29. 12:01
 37/44 A kérdező kommentje:
na ezt viszont kikérem magamnak! Nem írtam és nem is írok privátot!
2021. okt. 29. 13:28
 38/44 A kérdező kommentje:
De ha nekem nem hiszel nekem, írj az ügyfélszolgálatnak és tiltass ki!
2021. okt. 29. 13:30
 39/44 A kérdező kommentje:
Ők látják, hogy mit csinálok és mit nem!
2021. okt. 29. 13:31
 40/44 anonim ***** válasza:
Nem találsz te meg senkit kérdező hiába írogatsz mindenkinek privátban, nem vagy te orosz hacker nyugi! :DDD
2021. okt. 29. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!