Zacher Gábor: Aggasztó a helyzet, egyre több a gyerek a sürgősségin. Ez rendben van, szerintetek akik nem gondolták azt, hogy már korábban kell a szigorítás?
Nem tudom, hogy miért mindig akkor lépnek, amikor már súlyosbodik a helyzet. A megelőzésen kellene, hogy legyen a hangsúly, nem a tűzoltáson.
Véleményem szerint most sem elég szigorúak a szabályok. Nem azt mondom, hogy zárjanak be mindent, de legalább a maszkviselést megkövetelhetnék a zárt helyeken, illetve a védettségi igazolvány visszavezetésén is el lehetne gondolkodni.
Elfelejti elmondani a nyomorult, hogy miért betegek a gyerekek, a maszk és a fertőtlenítőhegyek meg a bezárások megtették a hatásukat a korókozók szintjén és a gyermekek immunrendszerének szintjén is. Persze fogjuk ezt is a kovidra? Idióták!
Én tökéletesen értem miért. Tök jó volt a nyár és az ősz a Covid hisztéria nélkül és ugyanott vagyunk, mint azok, akik elbaxták ezt a 4-5 hónapot a korlátozásaikkal. Máshol is jön a 4.-ik (vagy tököm tudja hanyadik) hullám, sok új megbetegedett stb... stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!