Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki komolyan azt gondolja,...

Valaki komolyan azt gondolja, hogy itt munkahelyi lázadások fognak kitörni, ha egyik másik munkáltató kötelezevő teszi az oltást?

Figyelt kérdés
Nyeltek már le itthon a munkavállalók ettől sokkal nagyobb szarságokat is, minthogy most beléjük nyomják e ezt a vackot vagy sem. Sőt már tudok olyan cégről, ahol ehhez még a kormány felhatalmazása sem kellett. Beletörődött mindenki. Még a legnagyobb hangadók is kénytelen kelletlen beoltatták magukat.

2021. okt. 29. 09:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
46%

A legnagyobb hangadók csak hangos bénák voltak. Most szembe köphetik magukat.

Ahol én dolgozok, tudom hogy a nagyrésze már bevan. Aki meg nem, sokan befogják mert nem akarnak váltani, mert öregek, mert az közel van, mert máshol is úgyis kötelező lesz... Úgyis megindokolják maguknak miért ne tegyen ellene, miért ne álljon ki magáért...

Van aki közben is engedett már az egészségügyi ellátás miatt.

Én ki fogok tartani, mert elvi kérdés. Nem tudnék tükörbe nézni, szembe köpdösném magam. Nem tudom mi lesz ha az lesz, de akkor sem és komolyan, nem csak hang. Magammal nem tudnák elszámolni ha beállok a sorba, engedek a zsarolásnak, azt teszem amit ők akarnak. Úgy tűnik meg kell harcolni az életünkért, a testünkért, a gondolatainkért, a lelkünkért...

2021. okt. 30. 22:06
 32/37 anonim ***** válasza:
25%
A gyerekeknek kötelezően beadandó oltások ellen miért nem lázadnak emberek milliói...? A sok oltásellenes primitv miatt lesz beteg sok ember aki dolgozni szeretne, meg megy kényszerkaranténba... Gyerekkorunkban meg katonsaságnál kaptunk oltásokat nem kérdezték kell-e beadták és kész. Aki nem oltakozik, tegye, de ha covidos lesz, fihzettessék ki vele az ellátási költségeit. Meg azét is az fizesse akit megfertőzött.
2021. okt. 31. 00:24
 33/37 anonim ***** válasza:
71%

33!

M1et nézed? Ha igen, láthatnád is hogy ez nem arról szól! Te nem látsz túl az oltáson? Képtelen vagy meglátni mást? Voltál katona de nem tudsz gondolkodni? Ott csak csinálni kellett amit mondtak? Én nem voltam katona, amúgy is nő vagyok és nem volt már kötelező a mi generációnknak. De akkor is kényszerítés volt és most is ha oltottak beléd akármit mert csak, te ne kérdőjelezd meg hogy jó vagy e sem mert katona vagy!

Most is csak parancsot teljesítesz gondolkodás nélkül???

Az ellátásról meg...

Akkor semmilyen pénzt ne vonjanak le tőlünk oké ilyen célra!? Mert adózni érdekes az jó! De ilyenkor már büdös ellátni? Jaaaaa! Milyen érdekes! Orbán azt szajkózta nem lesz kötelező! Mi lett?? Nahát csak nem kötelező mégis egyre több helyen hála nekik!

Aki itt primitív az te vagy! Mert azt mondják be kell adni és beadatod!

Én gyerekkorban hol tudtam megakadályozni, hogy bármit belém nyomjanak? Nekem nincs gyerekem mielőtt azzal jössz! Én senkibe nem adtam semmit!

Az hogy belém mi lett adva, azt ne rajtam kérd számon. De még élek azoktól. De tudok olyat aki 2 vakcina után meghalt (nem is egyet) és nagyon az oltás mellett kampányolt! Erre mit mondasz? Jaaa csak a véletlen műve? S ha nem? Honnan tudod te megmondani? Katona voltál, nem orvos, nem vagy te sem hozzá értő! Te annyira értesz hozzá mint én! De én nem csak egy oldalt hallgatok meg! S milyen halálos vírus az amihez zsarolni kell az embereket a megélhetésükkel? Színházzal, mozival, étteremmel?

Fájna az igazság amikor kihúznád a fejed a homokból, ezért könnyebb elfogadni az általuk felkínált valóságot.

2021. okt. 31. 08:32
 34/37 anonim ***** válasza:
58%

Amit a gyerekeknek beadnak az nem kísérleti lötty.

Ez nem oltás hanem csak 1 kis lötty.

Aztán Még amit gyerekkor an megkaptunk elég is egy életre.

Ezt miért kell lassan minden hónapban felvenni?

Ha nem hat, már pedig nem hat ha harmadik, negyedik stb kell belőle, akkor MINEK????

Ja hogy majd akkor enyhe lesz a tünet meg nem megyünk a kórházba, eztis hagyjuk inkább.

El kéne fogadni, hogy akinek eljöttaz ideje, annak eljött.

2021. okt. 31. 09:44
 35/37 anonim ***** válasza:
54%
Csodálatos amikor az ilyen #35-höz hasonló segédmunkások simán kísérleti löttynek neveznek egy szert amin évtizedekig dolgoztak :D
2021. okt. 31. 11:12
 36/37 anonim ***** válasza:
9%

#36!

Ő egy virológus szakmunkás! Aki szerint csak az az igazi oltás, amit egyszer adnak be. Nem zavarja, hogy influenza ellen is évente kell oltakozni. :D

tetanuszt is beléd bökik, ha több, mint egy éve volt az utolsód.

A veszettség ellenire pedig 2-3 naponta kell menni, mert 5-7 oltásból áll. (Nem emlékszem már pontosn a számokra, évekkel ezelőtt kaptam.) A következő kutyaharapásnál pedig mehetsz a következő adagért.

2021. okt. 31. 11:18
 37/37 anonim ***** válasza:
16%

Nem vagyok virulógus.

Nem is kell annak lennem.

Viszont a családomból 2 ember halt meg oltás után 50+.

Szóval én távol tartom magam tőle.

Akkor inkább a korona....

2021. nov. 2. 05:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!