Azzal hogy nem oltakozom, kiírtam magam a társadalmi szerződésből?
Figyelt kérdés
Már az első pillanattól kezdve ignoráltam ezt a járványt. Nem érdekel sem a Gődények, sem a Merkelyk véleménye. Nem félek az oltóanyagtól, sem a vírusfertőzéstől, továbbá zokszó nélkül tudomásul vettem a rám vonatkozó korlátozásokat. Egyébként kizártnak tartom hogy ne kerültem volna kontaktba a kórokozóval, de nincs különösebb véleményem a dologról, tehát nem befolyásolok senkit. Bűntudatkeltéssel sem lehet rám hatást gyakorolni.2021. okt. 28. 22:54
21/23 everlight válasza:
Eddig sem ért semmit az oltás,nem is fog.Kány,kamu az egész járvány csak az elszegényítés és a diktatúrák kialakítása a cél.
22/23 anonim válasza:
Nem írtad, ki. A kérdésed egy félreértelmezésen alapul. A társadalmi szerződés egy filozófiai fogalom, ami a társadalom és a hatalom közötti kérdésekre ad választ. Ebből kifolyólag egy egyén nem írhatja ki magát egyoldalúan: te is ugyanúgy a társadalom része vagy. Ha valóban ki akarod írni magad, akkor legyél remete. De még azokra is vonatkoznak a jogszabályok, csak kevésbé érintkeznek a társadalommal.
23/23 anonim válasza:
Egy teljes csőd vagy oltás nélkül... Én már hármat kaptam, mindennél jobban várom a negyediket 🙂💉💉💉💉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!