Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azzal hogy nem oltakozom,...

Azzal hogy nem oltakozom, kiírtam magam a társadalmi szerződésből?

Figyelt kérdés
Már az első pillanattól kezdve ignoráltam ezt a járványt. Nem érdekel sem a Gődények, sem a Merkelyk véleménye. Nem félek az oltóanyagtól, sem a vírusfertőzéstől, továbbá zokszó nélkül tudomásul vettem a rám vonatkozó korlátozásokat. Egyébként kizártnak tartom hogy ne kerültem volna kontaktba a kórokozóval, de nincs különösebb véleményem a dologról, tehát nem befolyásolok senkit. Bűntudatkeltéssel sem lehet rám hatást gyakorolni.

2021. okt. 28. 22:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%
Sok itt a hülye, aki nem a társadalomból iratkozott ki, csak bizonyítja, hogy nem állt sorba akkor se mikor az észt osztották, mert akkor is az ostobák összeesküvés-elméleteivel volt elfoglalva. Egyszerűen fáj látni, hogy mennyi ember esetében volt kidobott pénz az oktatásra szánt ősszeg.
2021. okt. 29. 07:11
 12/23 A kérdező kommentje:

11#

Nem hatódom meg

12#

Leszarom az összeesküvés elméleteket

2021. okt. 29. 07:19
 13/23 anonim ***** válasza:
77%
Oké, nem hatódsz meg. De milyen "társadalmi szerződésről" beszélsz?!
2021. okt. 29. 07:42
 14/23 anonim ***** válasza:
60%

Jól teszed kérdező ne is legyél ökör!

NEM kötelező azt csinálni amit a többi ember.Mindenki egyedi

2021. okt. 29. 07:52
 15/23 A kérdező kommentje:
Társadalomfilozófiai fogalom. Állampolgári kötelesség. A veleszületett jogaink egy részéről lemondunk a közösség javára.
2021. okt. 29. 08:16
 16/23 anonim ***** válasza:
43%

16# igen, sok mindenről le kell mondani a társadalom érdekében.

Most pl arról, hogy nem akarsz oltást.

Csecsemő és gyermekkorban is kaptunk számtalan oltást. Azokról mit tudtunk, kötelező volt, azt kész....

Amúgy a covidnak is van ám mellékhatása, én arról is szívesen mesélek.

Már tavasszal kötelezővé kellett volna tenni!!

2021. okt. 29. 08:40
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészen, - mert ettől még sarcokat beszedik tőled hiánytalanul az összes szinten.
2021. okt. 29. 09:56
 18/23 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
26%
Igen.
2021. okt. 29. 11:58
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Minkettőnek azonosak a gyökerei. Egyesek szerint a számítógépes világban a vírusírtó szoftverek kereslete nem csak azért terjedt el, mert néhány unatkozó programozó rosszindulatú kódokat írt, hanem csak piacot teremtett maga számára.

A gmo és ehhez kapcsolódó felfedezések nagy áttörés a világban, amit a Pizer testesít meg. Arra gondoltam, hogy az oltás hamarább létezett, és a covid csak ürügy az egész világméretű kisérlethez. Orbán átlátta ezt a globális szemfényvesztést, ezért rendelt kínából Sinofarot, oroszból sputnyikot... és nem azért, hogy dözsöljönek a pénzben, mivel nagyon drágán vették meg, ez tény.

Régóta harcolunk a gmo mentes búza,árpa,kukorica...magyar földünk tisztaságáért, tehát vicc lenne ennek ellenére pizer oltani.

Vannak oltás károsultak. Egy dolgot viszont nem értek. Miért a kisemberekkel történik. Pedig tele vagyunk celebekkel, a világ tele van híres emberekkel, és onnan egyetlen oltás miatti haláleset nem történt.

Ezen gondolkozzon, aki retteg az oltástól.

2021. okt. 29. 13:15
 20/23 anonim ***** válasza:
84%
10: "ha megint lesz egy iszonyatosan nagy hullám, amikor megint tömegével mennek kórházba az emberek, és szakadnak meg az egészségügyi dolgozók", az semmi egyebet nem fog bizonyítani, mint hogy az az oltás, amit egzisztenciális ellehetetlenítéssel kényszerítenek az emberekre, hatástalan és értelmetlen.
2021. okt. 29. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!