Azzal hogy nem oltakozom, kiírtam magam a társadalmi szerződésből?
11#
Nem hatódom meg
12#
Leszarom az összeesküvés elméleteket
Jól teszed kérdező ne is legyél ökör!
NEM kötelező azt csinálni amit a többi ember.Mindenki egyedi
16# igen, sok mindenről le kell mondani a társadalom érdekében.
Most pl arról, hogy nem akarsz oltást.
Csecsemő és gyermekkorban is kaptunk számtalan oltást. Azokról mit tudtunk, kötelező volt, azt kész....
Amúgy a covidnak is van ám mellékhatása, én arról is szívesen mesélek.
Már tavasszal kötelezővé kellett volna tenni!!
Minkettőnek azonosak a gyökerei. Egyesek szerint a számítógépes világban a vírusírtó szoftverek kereslete nem csak azért terjedt el, mert néhány unatkozó programozó rosszindulatú kódokat írt, hanem csak piacot teremtett maga számára.
A gmo és ehhez kapcsolódó felfedezések nagy áttörés a világban, amit a Pizer testesít meg. Arra gondoltam, hogy az oltás hamarább létezett, és a covid csak ürügy az egész világméretű kisérlethez. Orbán átlátta ezt a globális szemfényvesztést, ezért rendelt kínából Sinofarot, oroszból sputnyikot... és nem azért, hogy dözsöljönek a pénzben, mivel nagyon drágán vették meg, ez tény.
Régóta harcolunk a gmo mentes búza,árpa,kukorica...magyar földünk tisztaságáért, tehát vicc lenne ennek ellenére pizer oltani.
Vannak oltás károsultak. Egy dolgot viszont nem értek. Miért a kisemberekkel történik. Pedig tele vagyunk celebekkel, a világ tele van híres emberekkel, és onnan egyetlen oltás miatti haláleset nem történt.
Ezen gondolkozzon, aki retteg az oltástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!