Csak én élvezem olvasni a külföldi kommenteket, ahol sírnak, hogy ki kéne zárni Magyarországot és Lengyelországot az EU-ból, közben meg Orbán és Morawiecki rongyosra szivatják az uniót?
Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 22:42
21/22 anonim válasza:
20. Tehát leszakadtunk, de közben dúzzasztották. Értem. Aha.
2006 óta a magyar - cseh különbség majdnem a duplájára nőtt, a lengyelek behozták a 2500 Dollár/fős lemaradásukat. És azt akarod bemagyarázni, hogy jobban fejlődünk?
Amúgy pont idén vett fel a kormány IMF hitelt.
22/22 anonim válasza:
hát figyelj, ha a piacon lehet mondjuk vásárolni 5%-os államkötvényt
neked van 5 millió forintod, nekem meg csak 4 millió forintom
akkor az én tőkém kevésbé fog gyarapodni, hiába keresem meg ugyanazokat a lehetőségeket
az az izgalmas, amikor mindkettőnknek volt 3 millió forintja, de én valamiért megtaláltam a 13%-os kötvényt, te meg szégyen szemre még még veszítettél is a tőkédből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!