Külföldi orvosi egyetem tapasztalatok? (Főleg Lengyelország, Ausztria) Minden érdekel, a felvételi, beiratkozés, egyetemi élet, suli melletti élet, beilleszkedés, lakóhely, megélhetés, stb. Köszönöm előre is!
Több, mint egy itteni FIZETŐS.
A magyar orvosi képzés szerintem elég jó.
Szia! Én gytk-ra járok külföldön, eléggé hasonlò az orvosihoz. Egy erős angol nylevtudás és az adott helyi nylev ismerete elengedhettetlen. Esetedben az a lengyel vagy német. Igazábòl itt sincs kolbászbòl a kerìtés. Sokszor kicsit hátrány is lehet mert külföldi vagy. Az egyetemen egyébként nem kivételeznek velünk , külföldiekkel, mindenféle szaktársam, marokkòi, lengyel, román, közép-,dél-afrikai ecc. van.
Itt havi 500 eurot költök. 200 a szállás, 300 a megélhetés. Emelett mivel jòl tanulok ösztöndìjat is kapok, de a szüleim anyagi támogatására azért ìgy is szükségem van.
Csak akkor merj belevágni, ha nagyon jò nyelvtudásod van, van hozzá elég pénzed, elhivatott vagy, egyébként csak egy kis külföldi pondrò maradsz. Nekünk magyaroknak amugy is sok előitélettel kell megküzdenünk külföldön.
- Harmadéves gyt-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!