Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Cserediák szeretnék lenni!?

Cserediák szeretnék lenni!?

Figyelt kérdés

Engem olyan érdekel ami kb 1500000 Ft-ból ki jönn nagyon vonz Dél -Amerika, Lengyelország és Oroszország de mást is meg hallgatok ami ebben az ár kategóriában van.

Meg valami hasznos linkel is jó lenne.

Válaszokat előre is köszönöm szépen!

2015. aug. 17. 17:00
 1/3 anonim válasza:
100%

Ez attól is függ,hogy mennyi időre szeretnél menni. Mondjuk Amerikába általában csak egy éves programok vannak. Szóval az egész biztosan nem jön ki ennyi pénzből.

Írd meg,hogy mennyi időre szeretnél menni és akkor már jobban tudok válaszolni. :)

2015. aug. 18. 15:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Az ár inkább 2000000-2500000 Ft.
2015. aug. 18. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Én Oroszországot csak akkor tudom ajánlani ha már van bizonyos nyelvtudásod és ha családhoz akarsz menni. Ott nem olyan elfodóak az emberek.

Meg persze minden attól is függ hogy vissza akarod e fogadni a cserdiákot mert igazából ez ennek a lényege. Akkor lehet hogy csak az utazást meg az azzal kapcsolatos kölcségeket kellene fedezned.

ezen az oldalon főleg Amerikába szerveznek utakat.

[link]

2015. aug. 22. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!