Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Cserediák szeretnék lenni....

Cserediák szeretnék lenni. Segitetek?

Figyelt kérdés
15,5 éves vajdasági fiú vagyok. 3.-ban szeretnék kimenni, most lesuek másodikos. Ki szeretnék menni Amerikába vagy Angliába , vagy akármilyen angol nyelvű területre. Azt szeretném kérdezni hogy mit ajánlatok TI? ( akinek tapasztalata van az is írhat) Az angol tudásom elhagyta jóval az alapszintet, viszont a középszint még nincs meg. Ja és ne legyen túl drága, ( esetleg ha tudtok konkrét igyeneset ( én eddig nem találtam)) mert a családi háttér milliókat azért nem engedhet meg. Köszi a válaszokat

2014. júl. 23. 11:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek...
2014. júl. 24. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
szia! próbáld meg a YFU-t. van Magyarországon és Szerbiában is: www.yfu.hu vagy www.yfu.rs. Ha tudsz szerbül, érdemes mindkét irodával felvenni a kapcsolatot és megkérdezni, hol van ösztöndíj vagy hol tudnak segíteni.
2014. júl. 24. 23:59
 3/5 anonim válasza:
Szia, én ugyan nem voltam soha cserediák, de nemrég olvastam a neten egy 16 éves blogját, aki kiment Londonba cserediáknak, önállóan, mindenféle szervezet nélkül. Így volt neki a legolcsóbb, utánanézett a britek iskolarendszerének és felvette a kapcsolatot sok-sok iskolával. Habár úgy emlékszem, neki nagyon jó volt a nyelvtudása. Kivett egy szobát egy magánházban és ott élt. Keress te is hasonlókat, a személyes tapasztalataikat leírók a legjobbak:) Most kerestem a blogot, de hirtelen nem találtam, majd holnap jobban utánanézek a gépemen és belinkelem:)
2014. júl. 25. 21:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. júl. 26. 08:02
 5/5 anonim válasza:

Szia, sajnos nem találtam meg a linket:S

De biztosan ki tudsz guglizni valami hasonlót:)Sok sikert!

2014. júl. 26. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!