Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz, vagy sem a...

IV. KecskeShajt kérdése:

Egyetértesz, vagy sem a legújabb szigorításokkal, vagy sem? (maszkviselés, esetleg kötelező oltás)

Figyelt kérdés

2021. okt. 28. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
28%
mas vélemény = na akkor szemèjeskedek kicsit, ugyis hüje etyetemizsta!!!! 👸🏻 nyilvan.. eszervet mondjuk eddig nem irtal, csak hogy mindenki hulye, te meg helikopter. mondjuk te kajálsz be mindent, szoval te helikopter nem lehetsz..
2021. okt. 29. 22:09
 42/87 anonim ***** válasza:
37%

22:09: amikor én jártam egyetemre, már akkor is tele volt olyan alakokkal, akiknek az jelentette az értelmiségi lét csúcsát, ha kidobták a hűtőt a kollégium negyedik emeletéről. Vagy ha vizsgaidőszakban hajnali négyig tartó bulit rendeztek a folyosón. Vagy ha belekakáltak a zuhanyzóba. Ez volt tíz éve. Azóta sem nagyon emelkedhetett a színvonal...

Egyébként, ahogy Zacher Gábor mondta: oltástagadóval vitatkozni olyan, mint galambbal sakkozni. Ő valamivel nagyobb tekintély, mint te valaha az életben leszel.

2021. okt. 30. 09:17
 43/87 anonim ***** válasza:
38%

"oltástagadóval vitatkozni olyan, mint galambbal sakkozni."

Jaa igen csak azért mert van egy véleménye amit nem az M1 meg a kormány propagandát nyomató "szakemberek" formáltak meg neki.

2021. okt. 30. 09:46
 44/87 anonim ***** válasza:
37%

Mert az oltástagadók véleményét talán nem formálják? Csak nem szakemberek hanem idióta konteós oldalak, meg olyanok akiknek pontosan ez az érdekük ugyanis így tudnak vitamint meg táplálékkiegészítőt eladni.

A galambbal sakkozás érzése nálam is megvan, ugyanis az oltástagadók semmilyen tényre nem hallgatnak. Ha pl. Zacher Gábor vagy bárki más elmondja, hogy a kórházba került emberek kb. ötöde oltott (ez ugye 20%) a többi oltatlan ők közlik, hogy az illető hazudik, mert szerintük ez pont fordítva van. Akkor is, ha ez minden országban kb. 20% oltott és 80% oltatlan az arány és az összes hivatalos (nem konteós) statisztika ezt támasztja alá.

Ha eltekintünk a statisztikától, azt sem képesek felfogni, hogy szemmel látható az összefüggés az elszabadult járvány és alacsony átoltottság között (lásd. Románia) míg a magas átoltottságú országokban (Németország, Anglia) kezelhető marad a helyzet, nem a folyosón verekednek az emberek oxigénért. Ezek tények. Innen is látszik, hogy az oltás tagadása már régen nem tudományos tényeken alapuló meggyőződés, hanem egy hitrendszer, amibe csak az fér bele, ami az előzetes feltételezéseiknek megfelel.

Ja, mellesleg nem holnap kéne meghalnom? Tavasszal-nyáron még ez volt bejósolva, hogy az oltottak októberig elpatkolnak.

2021. okt. 30. 12:23
 45/87 anonim ***** válasza:
65%
Még mindig nem mondasz semmi témához kapcsolódót, csak (mert elárultam hogy egyetemre járok - vagyis pontosabban nem nagyon, mert miattatok lassan ezt a jogot is elveszik tolunk, es nezzuk a gépet es ott gyakoroljuk hogy kell excelezni, amibol biztos pattentul megtanulunk mindent) személyeskedni tudsz. En valós tényeket hoztam fel, pl. tudni lehet hogy a 60-70 fölötti korosztályra a legveszélyesebb, megis vígan jarkalnak ide oda, erre mar nem tudsz mit reagalni, inkabb szemelyeskedtel egyet. Mas a velemenyem, mashogy latom a dolgokat, biztos hulye vagyok. Jo kis érv xD Kar hogy itt ilyenek gyűltek ossze, masik kerdes alatt mindenki átlátja hogy aki ebben hisz az egy beszari birka, ez a kommentszekcio meg ilyenre sikerult, inkabb nem jovok tobbet vissza, ugyis csak annyi lenne hogy megint irsz egy lealacsonyító egyetemista gyűlölő valaszt, aminek semmi köze a vitához. Jó rettegést a kovi 10 evre 👽😘
2021. okt. 30. 12:38
 46/87 anonim ***** válasza:
39%

12:38: neked valami fétised ez az egyetemista-gyűlölés? Akinek nem inge, nem veszi magára, ez egy. Hiányozni meg senkinek sem fogsz, ez kettő.

Ja, és a tudomány nem hitkérdés. Ahogy a valóság tagadása sem.

2021. okt. 30. 14:17
 47/87 anonim ***** válasza:
0%

itt bukott meg:

"... miattatok lassan ezt a jogot is elveszik tőlünk..."

Pedig azt hittem végre egy normális.

😒

2021. okt. 30. 16:58
 48/87 anonim ***** válasza:
13%

Egyetértek

És ha rajtam múlna már rég digitális oktatás lenne

Éjszakai kijárási tilalom

Kötelező maszkviselés és minimum ffp2 es

Távolságtartás

Rendezvénytilalom

Ami nem létszükségletű üzlet azt bezárni (pl helyi számtechboltok azok kellenek úgyhogy az nyitva de fodrász körmös kocsma nem létszükséglet)

Ahol lehet ott kötelező homeoffice

2021. okt. 31. 13:22
 49/87 anonim ***** válasza:
24%

31: Igen hallottam, de nekem valahogy nem veszi be a gyomrom ezt a maszlagot, hogy tünetmentesen fertőzni lehet. Milyen betegség az, aminek nincs semmi tünete? Ha valakinek valamilyen betegsége van, akkor kell lenni hozzá valami tünetnek.

Tudom, hogy oltottként se 100%, hogy nem kapom el, de sokkal kisebb az esélye, és annak is hogy továbbadjam. Ezt nem egy pofarongy fogja meggátolni.

2021. okt. 31. 14:24
 50/87 anonim ***** válasza:
84%

Akkor legyen az a tünet, hogy fertőzöl, ha úgy tetszik.

2021. okt. 31. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!