Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem zavar az, hogy...

Titeket nem zavar az, hogy már napi rendszerességgel megy az egy órán keresztül tartó gyűlöletpropaganda a köztévében?

Figyelt kérdés

Minden egyes nap 12-től 13-ig nézik a nagyszüleim az M1-et az étkezőasztallal, illetve a konyhával egy légtérben lévő nappaliban. És 1 órán keresztül nem szól másról a műsor, csak a migránsokkal, a melegekkel, a baloldallal (és most már MZP-vel), illetve az EU-val szembeni utálkozásról, gyűlölködésről.

Nem lehet egyszerűen normálisan ebédelni, mert ezt hallgatják hangosan 1 órán át, és közben kommentálják az egészet még nagyobb valótlanságokkal...

És vajon ez meddig mehet még el, hol a határ? Egyszerűen nem értem, hogy egy magát kereszténynek valló kormányban, és a támogatóiban hogy férhet meg ennyi gyűlölet?

Na és így mossák ki az összes naiv magyar állampolgár agyát, már aki engedi...

(Mielőtt letámadnátok azzal, hogy csak 444-et olvasok, kijelentem, hogy ez nem így van. A 444 is sokszor tud hülyeségeket írni. Jobboldali, független, és baloldali hírportálok olvasásával, illetve értelmes gondolkodással, alakult ki a politika beállítottságom!)

2021. okt. 28. 14:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
10) Csak egyet?Mi van vele,beteg és már nem tervez hosszú időre?
2021. okt. 28. 14:29
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Nem nézek tévét már néhány éve.
2021. okt. 28. 14:32
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

Ez kell, itt erre van igény.

Legyen államilag támogatott ellenség meg alapélelmiszer és ennyi.

2021. okt. 28. 15:01
 14/22 anonim ***** válasza:
26%
Tedd a kajadat egy kistalcara es vonulj el falatozni a szobadba :)
2021. okt. 28. 15:21
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
És mivel a TV -ben, hírekben hallották már igaz is, hogy Soros migráns hada árasztana el minket és erőszakolná meg lányainkat, ölnék meg fiainkat, ha nem a mi hős vezér Viktorunk kerül a szent magyar királyság trónjára.
2021. okt. 28. 15:26
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
De nagyon igaz. Egyszerűen mindegy milyen oldali vagy ez a mesterségesen keltett gyűlölet jó érzésű embert zavar. Tudom hogy folyamatosan forradalmi lázban kell tartani a falusi fidesz szavazókat akikhez csak ez jut el.
2021. okt. 28. 16:31
 17/22 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező mi az, nem sikerül válaszolni a 3-as kérdésre?

Úgy vagy te a nagyszüleidnél, mint ahogy én vagyok a szépség istene. sehogy!

2021. okt. 28. 17:14
 18/22 A kérdező kommentje:

#3, #17 bocsi de tudatlan megszállottakkal nem tudok vitatkozni... Aki rendelkezik némi érzelmi intelligenciával (mint például jópáran, akik szintén észlelték az észrevételemet), annak leesik, hogy az 1 órás híradó 90%-a abból áll, hogy bizonyos személyeket, illetve az "etalontól" éltető bőrszínnel, vallással vagy szexualitással rendelkező társadalmi rétegeket szapulják megállás nélkül.

Belinkelhetném akár nektek bármelyik napi déli híradót az M1-en, mindegyik adásban ezeket lehet hallani...

2021. okt. 28. 19:54
 19/22 anonim ***** válasza:
25%

#18 szóval nem tudsz semmit mondani. Sejtettem.

Általánosságban mondasz nem létező dolgokat, mert az egész kérdésed egy hazugság.

2021. okt. 28. 19:56
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
19, Éljen Orbán Viktor! Éljen a haza!
2021. okt. 29. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!