Én követek rossz weblapokat, vagy tényleg mindenhol gyalázzák a fideszt?
Végülis érthető, egy fideszes mondott egy undorító ostobaságot.
De ennek a weblapnak nem ez a lényege...
#30. Nade mégis, hogy oldja fel a korlátolt agyad azt a durva ellentmondást, hogy míg 99%-ban Fideszt gyalázó kommenteket látsz az interneten, a Fidesz népszerűsége 2006 ősze óta kb. változatlan, és kétharmaddal nyerik a választásokat? Dolgozik a kognitív disszonancia rendesen, mi? :)
Nekem nincs "uram", az a hozzád hasonló vénasszonyoknak van, és engem nem kell, hogy bárki is fizessen a kommentelésért, mert néhány hónap alatt megkeresem az egész életedet. :D
2006 óta úgy alakították a választási rendszert hogy ők nyerjenek.
A 2/3 meg meg valami 50%.
Annak az 50%-nak a 90%-a falusi cigány, nyugger, vagy csak simán fogyatékos.
Az ellenzékiek többet kaptak, de több kisebb párt volt, ezért semmit se ért.
Most 1-1 lesz, van rá esély hogy orbán elpusztul.
Nekem nincs "uram", az a hozzád hasonló vénasszonyoknak van, és engem nem kell, hogy bárki is fizessen a kommentelésért, mert néhány hónap alatt megkeresem az egész életedet. :D"
30 év alatt vagyok és nem vénasszony. Megkeresed az egész életem? Tipikus beképzelt fideszpatkány. A gyár adott neki egy kis aprópénzt és azt nhiszi hogy ő az istenkirály.
Titokban szerelmes orbánba, hiszen mindent neki köszönhet. Bármi áron védeni fogja az urát!
Az egyszerű tények semmit semmit se érnek!
Tényleg írd már le hogy mit kaptál az uradtól? Mi hasznod volt a fideszből, mennyi pénzt kaptál?
#32. "A 2/3 meg meg valami 50%."
Ja, a listás szavazatok. A 106 választókerületből meg 91-et vitt a Fidesz, kiszámolod, hogy az hány százalék? :) Hát így lett kétharmad. Ja meg úgy, hogy egyedül több szavazatot szereztek, mint az összes többi, parlamentbe bejutott párt együttvéve.
Jót nevetek rajta, hogy kínodban már csak papagáj módjára ismételgetni tudod ugyanazt a full retard kérdésed. :)
"Annak az 50%-nak a 90%-a falusi cigány, nyugger, vagy csak simán fogyatékos."
Ez pedig elmondom, miért jó a Fidesznek, hogy így látod. Normál esetben ugyanis egy politikai erőnek elképesztő sok pénzét felemészti, hogy dezinformálja az ellenfeleit. Namost, ti azért vagytok főnyeremény Rogánnak, mert elvégzitek az ő munkáját teljesen ingyen. Maradjatok még sokáig ilyenek, valakinek a humorról is kell gondolkodnia. :) Mantrázd szépen tovább, hogy a Fideszt már mindenki utálja, szavazóihoz nincs bekötve az internet, Orbán minden kedden megbukik, szerdánként pedig gyáván lemond. Te kis feketeöves valóságtagadó, te. :)
A tényen nem változtat, az fb hsz-elők 99%-a utálja a fideszt.
Másik tény hogy a legalja/buta pór nép mind fideszes.
Te vagy a valósag tagadó nem én.
Most jól élsz és attól rettegsz, hogy ha a tolvajt eltakarítják, ekkor te is mész vele együtt.
Ezért "nevetsz" ki mindent, mert próbálod elhitetni, hogy ez nem történhet meg.
Egy kész párhuzamos valósagot hoztál létre magadnak.
Ebben a valóságban MINDENKI imádja a minszterelnök urat. Aki mást mond az sorosügynök, 90%-ban gyurcsány vagy maga a sátán.
Én egyébként semilyen munkát nem végzek ingyen. Te akarod bármi áron bebizonyítani hogy órbán a király és az is marad örökre!!
Szánalmas ez a vergődés.
Én egyszerű tényeket írtam, te meg a kis álomvilágodat akarod úgy eladni, mintha valóságos lenne. Tipikus fideszes...
Pontosan tudom hogy kik a fidesz szavazók.
A legalja pór nép, meg azok akiknek valami haszna van belőle.
De végülis feladtad, ami azt jelenti hogy én nyertem.
Vagyis igazam van.
Fideszes propaganda weblap, fél milla felvonuló.
De mindenki leírja hogy 50-70ezer max.
Akkor ki nem veszi észre a valóságot?
A hozzád hasonló buta fideszhívők...
Nyugi!
Vannak normális weboldalak is, amiket nem guruló dollárokból tartanak fenn.
Aki másokat gyaláz, az a saját ocsmányságáról, ostobaságáról, gyűlölködéséről állít ki bizonyítványt.
Sajnos a nagyszámú ellenzéki oldal ilyen, ezért marad látszat szinten a FIDESZ-ellenesség. Amikor dönteni kell, akkor mégis 2/3 áll a sokat gyalázott mögött. Ez a lényeg, nem a hablaty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!