Én követek rossz weblapokat, vagy tényleg mindenhol gyalázzák a fideszt?
Végülis érthető, egy fideszes mondott egy undorító ostobaságot.
De ennek a weblapnak nem ez a lényege...
Az interneten kommentelők az a réteg, aki legalább olvas valamit. Sok egyszerű ember van, aki nem is tájékozódik:
#20. #20. Tehát egy elég hosszas válaszban kifejtem, hogy miért élsz véleménybuborékban, és erre annyit tudsz, hogy nekem ezért fizetnek? Figyi, nem gondolod, hogy már csak statisztikailag is a legnépszerűbb párt támogatóiba futsz bele legnagyobb eséllyel? Abból kiindulva, hogy azon ballib pártok, akik szavazóinak online jelenlétét látva már-már azt gondolná az ember, hogy ők vannak kormányon legalább 90%-os többséggel, miközben a valóságban a parlamentbe is alig sikerül bejutniuk, felmerül a kérdés, hogy vajon nem épp ők foglalkoztatnak nagyobb eséllyel fizetett kommentelőket? Mint ahogy ilyet már csináltak is korábban. :)
"Pont az az ami minden negatív véleményt töröltet."
Tényszerűen nem igaz, a valóságot sajnos hiába próbálod letagadni. :)
"És mi bajod a színes virágokkal?"
Úgy látom, magadra is ismertél. :)))
23:
Egy 79 oldalas tanulmány erről:
"Egy több mint tízezres – koronavírus-járvány előtti – közvélemény-kutatási adatbázis alapján kialakítottunk egy olyan indikátort, amely iskolai végzettség, foglalkozási beosztás, lakóhely, etnikai hovatartozás (roma vagy nem roma), jövedelem és internethez való hozzáférés alapján rangsorolja a társadalmat, a privilegizált elittől az erőforrásokban legszegényebb underclassig. A kapott indikátor alapján azt láthatjuk, hogy a magyar társadalom felső tizede döntően ellenzéki, onnan pedig lefele haladva folyamatosan csökken az ellenzék, és nő a kormány támogatottsága: a legkiszolgáltatottabbak között kiemelkedő a Fidesz népszerűsége. A tendencia igaz az egyes komponensekre is: az alacsony végzettségű, jövedelmű és vagyonú választók, fizikai munkások, falvakban élők, romák, és internethozzáféréssel nem rendelkezőek az átlagnál számottevően nagyobb arányban kormánypártiak. "
Figyi, nem gondolod, hogy már csak statisztikailag is a legnépszerűbb párt támogatóiba futsz bele legnagyobb eséllyel?"
Nem is érted az egészet.
Pont azt írtam, hogy egy debrecenes weblapon is a fideszgyalázás megy. Mindenhol a fideszgyalázás megy. A fidesz weblapokon is gyalázzák.
És akkor te meg leírod, hogy ne csodálkozzak azon, ha legnépszerűbb párt támogátóiba futok bele.
Akkor az "orbán-egy-patkány" párt a legnépszerűbb? De olyan nincs. Érted te egyáltalán hogy mit beszélsz okoska?
#26. Már fullba' tolod a kretént, de ismét segítek: kommentelőkről beszélgetünk (te dobtad fel a témát, hahó). Tudom, hogy furcsának tűnhet, de ha Orbán alatt gyalázkodó ellenzéki kommenteket találsz, a DK-s postok alatt meg csak DK-s seggnyalást, az nem azért van, mert ezek a reprezentatív választói vélemények. Erre legkésőbb négyévente, a választások eredménye láttán kellene rádöbbenni. De ha nem, hát nem. Értem, hogy te csak most kezdtél el Facebookozni, de ez már korábban is pontosan így volt.
"Akkor az "orbán-egy-patkány" párt a legnépszerűbb? De olyan nincs."
Azok leginkább DK-sok, örülök, hogy segíthettem. Igen, talán már kezded kapiskálni. Nem csak azok lehetnek DK-sok, akiknek a kommentje tartalmazza a "DK" kifejezést.
Tudom, hogy furcsának tűnhet, de ha Orbán alatt gyalázkodó ellenzéki kommenteket találsz"
Te már annyira fullba tolod a kretént, hogy az valami elképesztő. Mi az új billentyűzeted van? Vagy felraktál egy helyesírás ellenőrző addont a firefoxba?
De ettől függetlenül a szöveget még mindig nem sikerült értelmezni:
Senki se beszélt orbán weblapról, meg se említettem a nevét.
Akkor ezek szerint a legnépszerűbb párta a dk, mert mindenhol a dk-s hsz-előket látom. De egyébként "a valóságban minden korcsoportban és minden végzettségi kasztban tarol a Fidesz"
De tényleg, írd már le hogy pontosan mennyi pénzt kaptál az uradtól. Mert az hogy betegesen rajongsz érte, az már kiderült.
De próbáld meg úgy hogy ne legyen egy ellentmondásos buta zagyvaság az egész.
#28. "Te már annyira fullba tolod a kretént, hogy az valami elképesztő. Mi az új billentyűzeted van? Vagy felraktál egy helyesírás ellenőrző addont a firefoxba?"
Szerintem azt hiszed, hogy egy másik kommentelő is én vagyok. Én minden esetre mindig így írtam, de mutasd meg nyugodtan, hogy hol láttál tőlem hibát.
"Senki se beszélt orbán weblapról, meg se említettem a nevét."
Facebook-oldal, nem weblap, nyuggerem. :) Fideszközeli postokat linkeltél, ez ugyanaz a kategória, ahogy én is csak egy ezzel ekvivalens példának hoztam fel Orbán Facebook-oldalát. Bizony, ott még a főni oldalán is lehet kommentelniük a magadfajta farhátkommandósoknak is, míg fordítva ez nem igaz, a DK-sok úgy cenzúráznak a saját oldalukon, ahogy a csövön kifér.
"Akkor ezek szerint a legnépszerűbb párta a dk, mert mindenhol a dk-s hsz-előket látom."
Épp erről beszélek, jó reggelt kívánok! Pont az a lényeg, hogy nem attól lesz sok vagy kevés szavazata a Fidesznek, hogy hány agyhalott DK-s pártkatonát látsz fideszes oldalak alatt kommentelni. Mit nem értesz? :)
"De tényleg, írd már le hogy pontosan mennyi pénzt kaptál az uradtól. Mert az hogy betegesen rajongsz érte, az már kiderült.
De próbáld meg úgy hogy ne legyen egy ellentmondásos buta zagyvaság az egész."
Imádnivaló, ahogy vergődsz, de az üres személyeskedésed nem hat meg. :)
Még mindig nem érted a lényeget fidesztálib.
Fb-n az emberek 99%-a gyalázza a fideszt.
De nem csak fb-n, kb mindenhol. Reddit, discord, twitter stb.
A fideszgyűlölet teljesen általános.
Ez azért van, mert a fajtád még ahhoz is hülye hogy regeljen az imdb-n.
Vagyis a valódi fideszesek, a falusi mélyanalfabéta soroshívők, az ilyen helyekre nem írogatnak.
De tényleg áruld már el hogy mit kaptál az uradtól, komolyan érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!