Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én követek rossz weblapokat,...

Én követek rossz weblapokat, vagy tényleg mindenhol gyalázzák a fideszt?

Figyelt kérdés

[link]

Végülis érthető, egy fideszes mondott egy undorító ostobaságot.

De ennek a weblapnak nem ez a lényege...

2021. okt. 28. 08:32
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
5%
DK-s trollok mindenhol vannak, ez a nagy felfedezésed?
2021. okt. 28. 09:06
 12/39 A kérdező kommentje:

Dk-s trollok mi?

Akkor mindenki csak dk-s troll.

2021. okt. 28. 09:11
 13/39 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon sok embernek elege van már a fideszből.
2021. okt. 28. 09:12
 14/39 anonim ***** válasza:
5%
Nem mindenki, még a saját előválasztásukat sem tudták megnyerni, de FB-n nagy a pofájuk.
2021. okt. 28. 09:13
 15/39 anonim ***** válasza:
A legutóbbi amit belinkelt a kérdező, nekem egy ex fideszes ismerős volt az első akit kidobott, ő még 2018 -ban a fideszre szavazott.
2021. okt. 28. 09:17
 16/39 anonim ***** válasza:
66%
Két részre oszlik az online net: kormány által pénzelt, javarészt kamu politikai híreket szolgáltató orgánumok és az ellenzéki orgánum
2021. okt. 28. 09:20
 17/39 anonim ***** válasza:

A Mandineren elég korrekt a tájékoztatás, de ha mindenképpen csak libsi oldalakat akarsz nézegetni, akkor mindenki a mocskos Fideszt fogja szidni

Ez így van

2021. okt. 28. 09:27
 18/39 anonim ***** válasza:

Ez a "mindenhol gyalázzák a Fideszt" az interneten mindig is így volt ám, sőt. 2010 és 2014 között gyakorlatilag nem találtam olyat, ahol nem ilyen véleményeket olvastam volna, most még sokkal tűrhetőbb a helyzet, legalább már néha szembejön egy-egy kommentszekció, ahol nem attól képzelik intelligensnek magukat a színes virágos profilképes, caps lockkal, meg duplaszóközökkel gépelő nyugdíjasok, hogy az Orbánt leleplező nyugatifényt olvassák, mert már iszonyat unalmasak. Ja és azt is érdemes megnézni, hogy ha Orbán oldala postol valamit, minden elmeroggyant odagyűlhet éjsötét kommenteket írogatni, ellenben nézd meg a DK-közeli oldalakat, a legnagyobb demokratikusok körében csak úgy pörög a cenzúra. :) Persze könnyű lenne azt hinni, hogy ez alapján gyakorlatilag mindenki DK-s, csak ne jönne négyévente az a kiábrándító kétharmad. :)

Szóval a kérdésre válaszolva: nem. Betonstabil szavazóbázisa van a Fidesznek, 2006 ősze óta minden vasárnap ők nyernének a választásokon. Az ilyen FB-kommentek meg max. reménykedésre jók, felesleges ezekből tájékozódni.

2021. okt. 28. 09:33
 19/39 A kérdező kommentje:

Direkt nem a "lipsi" oldalakat linkeltem. Hanem a fidesz weblapokat.

A "lipsi" weblapokon nem simán gyalázzák, hanem írtják mint a pestist.

2021. okt. 28. 09:33
 20/39 A kérdező kommentje:

18# neked fizetnek ezért?

"Ja és azt is érdemes megnézni, hogy ha Orbán oldala postol valamit, minden elmeroggyant odagyűlhet éjsötét"

Pont az az ami minden negatív véleményt töröltet.

"intelligensnek magukat a színes virágos profilképes, caps lockkal, meg"

Általában a fideszhívők azok akik egy szót se bírnak helyesen leírni, egy 2 szavas mondatban. És mi bajod a színes virágokkal?

"nem. Betonstabil szavazóbázisa van a Fidesznek"

Menj be a templomba és mondogasd, hátha igaz lesz.

Nagyon úgy tűnik hogy bukni fog a patkány.

Mennyit kaptál a gazdádtól?

2021. okt. 28. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!