Miért jósolta itt mindenki hogy Dobrev fog nyerni MZP ellen, amikor azt mondják biztos a Fidesz nyer ugyanígy tévednek az emberek?
Én érdekes módon, csak az ellenkezőjét olvastam. Ezen az oldalon alig volt valaki, aki elismerte volna Dobrev tehetségét, rátermettségét, csak azért, mer' a Gyúrcsány...
A második felével viszont egyetértek, szerintem a Fidesz nyer 😁
Tudod mi a különbség a jóslat és a valóság között?
Ébredj fel!
#1 Mivan Ficsúr!?
Sok volt a krumplifőzelék!?
Tudjál róla, hogy te is el leszel csúnyán számoltatva! Mész a börtönbe!
Fizessenek meg a tolvajok!
Nem jósolta senki. A Hollik meg a Gulyás Gercike "belső információból" biztosra vette, hogy az ellenzéki előváladékozás csak színjáték és a végén úgyis a Karácsony nyer. Bele is ölt a NER meg a CÖF több tízmuilliárdnyi közpénzt a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony programba. Aztán jött a pofon, mikor Karácsony visszlépett. Akkor hirtelen váltottak, hogy Ők azt qrvára tudták, hogy Gyurcsány csak a feleségét akarja hatalomra juttatni.
Nem tudtak Ők semmit! Kapkodnak.
Mióta a gyűlöletkampány kiagyalója Finkelstein feldobta a talpát, a kis b*zi haverja (Birnbaum) meg már csak előadásokat tart a világnak arról, hogy az idióta NER birkákon milyen jól működik ez a dolog, azóta átkerült ez az ügy a Rogánék kezébe, már nem annyira összeszedett a dolog. Komolyan mondom ez a pancserkodás amit ezek a beKatizott Tóniék művelnek ..... végülis .... közpénzt ezzel is el lehetett tüntetni. Dagadnak az offshore számlák, szegény Rühel és a Marbellai maffiózók így is alig győzik tisztára mosni Viki bácsinak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!