Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jósolta itt mindenki...

Miért jósolta itt mindenki hogy Dobrev fog nyerni MZP ellen, amikor azt mondják biztos a Fidesz nyer ugyanígy tévednek az emberek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 06:52
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Én érdekes módon, csak az ellenkezőjét olvastam. Ezen az oldalon alig volt valaki, aki elismerte volna Dobrev tehetségét, rátermettségét, csak azért, mer' a Gyúrcsány...

A második felével viszont egyetértek, szerintem a Fidesz nyer 😁

2021. okt. 28. 07:28
 2/5 anonim ***** válasza:
30%

Tudod mi a különbség a jóslat és a valóság között?

Ébredj fel!

2021. okt. 28. 07:45
 3/5 anonim ***** válasza:

#1 Mivan Ficsúr!?

Sok volt a krumplifőzelék!?

Tudjál róla, hogy te is el leszel csúnyán számoltatva! Mész a börtönbe!

Fizessenek meg a tolvajok!

2021. okt. 28. 08:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Más kategória a kettő, parlamenti választások ezer éve vannak, és több kutató cég hosszú időre kutatja a dolgokat és elég jó előrejelzések születnek (már amelyiktől, de Medián én Nézőpont elég jó pl). Azt senki nem bírta lekövetni, hogy a 2. visszalép a 3. javára, erre nem volt kutatás.
2021. okt. 28. 08:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem jósolta senki. A Hollik meg a Gulyás Gercike "belső információból" biztosra vette, hogy az ellenzéki előváladékozás csak színjáték és a végén úgyis a Karácsony nyer. Bele is ölt a NER meg a CÖF több tízmuilliárdnyi közpénzt a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony programba. Aztán jött a pofon, mikor Karácsony visszlépett. Akkor hirtelen váltottak, hogy Ők azt qrvára tudták, hogy Gyurcsány csak a feleségét akarja hatalomra juttatni.

Nem tudtak Ők semmit! Kapkodnak.

Mióta a gyűlöletkampány kiagyalója Finkelstein feldobta a talpát, a kis b*zi haverja (Birnbaum) meg már csak előadásokat tart a világnak arról, hogy az idióta NER birkákon milyen jól működik ez a dolog, azóta átkerült ez az ügy a Rogánék kezébe, már nem annyira összeszedett a dolog. Komolyan mondom ez a pancserkodás amit ezek a beKatizott Tóniék művelnek ..... végülis .... közpénzt ezzel is el lehetett tüntetni. Dagadnak az offshore számlák, szegény Rühel és a Marbellai maffiózók így is alig győzik tisztára mosni Viki bácsinak.

2021. okt. 28. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!