Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én tartom helytelennek...

Csak én tartom helytelennek az Ellenzéknek ezt a húzását?

Figyelt kérdés

Jakab Péter folyamatosan a melósokról beszél, és én valahogy kellemetlennek érzem, ahogyan teszi. Nekem úgy tűnik, mintha a melós ilyen "lesajnált" réteg lenne.

Vona Gábor ezt mondta:

"Attól még, hogy valaki tisztességes munkásember, vagy ahogy többször elhangzott, „melós”, még nem hülye. És pláne nem szereti, ha valaki álszerény módon annak nézi. Ráadásul egy munkás nem is feltétlenül szegény. Egy jó szaki fizetése ma többszöröse egy közalkalmazotténak. "

Forrás itt: [link]

Meg is értem, az előválasztáson is rosszul szerepelt. Úgy tűnik, nem veszi észre magát.

2021. okt. 27. 08:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Melós az is aki munkagépet vezet? Amúgy hypno tehát egyedül gyenge volt a Jobbik 20%-al, majd ellenzéki éllovas szerepét is feladja hogy közösen kormányozzon majd utána "nyilván" jobban visszaerősödik olyannyira hogy legközelebb egyedül kormányozzon.... Életszerűtlen
2021. okt. 27. 12:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem úgy írtam, hogy "akár"? Meg nem azt, hogy "ha az ellenzék számára jól alakulnak a dolgok"?

Ha az ellenzék nagyon nyer és tényleg kirugdossák az Orbáni hatalom rájuk hagyott "őreit", és tényleg rendbe teszik a választási rendszert, hogy arányosabb legyen és ne csak pártszövetségek nyerhessenek, és a Jobbik kormányzati teljesítménye olyan lesz, akkor kicsit sem fikció, hogy megerősödhet.

Nyilván van egy csomó ha, mert még a 2022-es választás sem volt meg.

2021. okt. 27. 13:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor miért is megy nagyot ez a Jakab? Gyengült vele a párt de lehet takarózni azzal hogy más utat megy amivel sok "ha" szerencsés kimenete esetén többre juthat idővel mint Vona? Hát ehhez a hazárdjátékhoz már nem bizalom hanem elfogultság kellene inkább
2021. okt. 27. 14:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Magyarországot sem azok tették naggyá, akik "nem engedtek a 48-ból", hanem akik a politikai realitás talaján kiegyeztek a sógorokkal. (szerintem)

Mindegy, tavasszal kiderül.

2021. okt. 27. 14:52
 15/15 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
Nem.
2021. okt. 28. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!