Csak én tartom helytelennek az Ellenzéknek ezt a húzását?
Jakab Péter folyamatosan a melósokról beszél, és én valahogy kellemetlennek érzem, ahogyan teszi. Nekem úgy tűnik, mintha a melós ilyen "lesajnált" réteg lenne.
Vona Gábor ezt mondta:
"Attól még, hogy valaki tisztességes munkásember, vagy ahogy többször elhangzott, „melós”, még nem hülye. És pláne nem szereti, ha valaki álszerény módon annak nézi. Ráadásul egy munkás nem is feltétlenül szegény. Egy jó szaki fizetése ma többszöröse egy közalkalmazotténak. "
Forrás itt: [link]
Meg is értem, az előválasztáson is rosszul szerepelt. Úgy tűnik, nem veszi észre magát.
Nem úgy írtam, hogy "akár"? Meg nem azt, hogy "ha az ellenzék számára jól alakulnak a dolgok"?
Ha az ellenzék nagyon nyer és tényleg kirugdossák az Orbáni hatalom rájuk hagyott "őreit", és tényleg rendbe teszik a választási rendszert, hogy arányosabb legyen és ne csak pártszövetségek nyerhessenek, és a Jobbik kormányzati teljesítménye olyan lesz, akkor kicsit sem fikció, hogy megerősödhet.
Nyilván van egy csomó ha, mert még a 2022-es választás sem volt meg.
Magyarországot sem azok tették naggyá, akik "nem engedtek a 48-ból", hanem akik a politikai realitás talaján kiegyeztek a sógorokkal. (szerintem)
Mindegy, tavasszal kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!