Csak én tartom helytelennek az Ellenzéknek ezt a húzását?
Jakab Péter folyamatosan a melósokról beszél, és én valahogy kellemetlennek érzem, ahogyan teszi. Nekem úgy tűnik, mintha a melós ilyen "lesajnált" réteg lenne.
Vona Gábor ezt mondta:
"Attól még, hogy valaki tisztességes munkásember, vagy ahogy többször elhangzott, „melós”, még nem hülye. És pláne nem szereti, ha valaki álszerény módon annak nézi. Ráadásul egy munkás nem is feltétlenül szegény. Egy jó szaki fizetése ma többszöröse egy közalkalmazotténak. "
Forrás itt: [link]
Meg is értem, az előválasztáson is rosszul szerepelt. Úgy tűnik, nem veszi észre magát.
Mikor levelező Gimnáziumban jártam olyan 17 évesen, volt egy osztálytársam. Gondolom ő is melós volt, mert neki sem volt érettségje.
De ahogy mesélt a családjádól, mondta, hogy a gyerekeinek mindene megvan, emellé értelmes ember volt, 5-ös matematika dolgozatot írt, ha jól emlékszem.
Tehát a melós az nem feltétlenül egy buta, szegény ember!
Egyetértek!
Akinek Jakab faparaszt Péter stílusa bejön, az nem a munkásember, hanem a PROLI!!!
Aki az önérzete mögé bújik, amikor egy egyébként általánosan és nem is pejoratív értelemben használt kifejezéssel illetik, az azért nem túl okos.
Kb. ugyanaz a szint, amikor a cigány felfújja magát ha nem romának hívják.
És Jakab Péter nem az ellenzék, Vona Gábor pedig lett volna akkor okos, amikor helyzetben volt. Kívülállóként viszonylag egyszerű osztani az észt. Mindazonáltal ha a Jakab Péter által vezetett Jobbik kormányzati szerephez jut, akkor teljesítményben 4 év alatt lekörözi Vonát pártvezetőként. Ha nem, akkor meg úgy is ő lesz a bűnbak.
Kormányon lenne esélye arra, hogy a Jobbik programjának egy részét érvényre juttassa...és ha az ellenzék számára igazán jól alakulnak a dolgok, akkor 2026-ban egy helyrebillentett választási rendszerben akár önállóan is megpróbálhatna kormányzati szerephez jutni.
Akár így, akár úgy de Jakab volt eddig a legtökösebb azzal, hogy bevállalta az Összefogást.
Mire ment Vona a 20%-os ellenzéki pártjával?
Mondjuk azt én nem tudom, hogy Jakab a melósokat butának tartja-e vagy sem, ennyire nem ismerem a véleményét. De az biztosnak tűnik, hogy amolyan szegény rétegnek mutatja be őket. Ami szerintem nem feltétlenül igaz.
Meg egyáltalán Jakab kit ért melóson? A gyári munkásokat, akik a szalag mellett állnak, vagy a szakembereket, pl. vízszerelőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!