Mennyire keresztények a fideszesek, mennyire van meg bennük a keresztényi felebaráti szeretet?
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 08:02
1/10 anonim válasza:
Semennyire! Még magukkal szemben sem!
6/10 anonim válasza:
Az átlag szavazóról nem nyilatkozom, a pártvezetés semennyire. Közük sincs hozzá.
7/10 anonim válasza:
A belpolitikai harcoknál fel kell venni a kesztyűt, nincs helye szentimentalizmusnak.
8/10 anonim válasza:
Ajjaj, ez annyi mindentől függ.
Nézd van nekem a családban olyan rokonom ( unojatestvérem, az apukája, anyukája, a nagymama), akik abszolút keresztény értékrend szerint élnek, gondolkodnak, hetente templom, stb
És pl itt vagyok én, keresztény katolikusnak keresztelve, és az anyukám, apukám dettó....20 éve Fideszes család vagyunk, de a valláshoz semmi közünk. Van egy polgári értékrendunk , némi konzervatív beütéssel.... szóval attól mi nem vagyunk más, rosszabb Fideszesek, meg ők sem jobbak ettől...
Aki ezen dolog mentén akar bármit megítélni, az téves úton jár.
9/10 anonim válasza:
Semennyire, Magyarország nagyja már ateista, a magukat kereszténynek kiáltók pedig csak nem tudják másra alapozni a xenofóbiájukat.
10/10 anonim válasza:
7: szóval a keresztényi elvek a szeretetről csak szentimentális szövegek, nem kell betartani őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!