Ha elvileg keresztény a kormány, miért gyűlöletre építi a propagandáját? Azt hittem a kereszténység alapja a szeretet.
Miért? Kit gyűlöl?
Ki kérdezi? A rágalmazó?
Annyira keresztény, mint amennyire jobboldali. Ez sose szólt másról, mint a szavazatok megszerzése.
Akár mondhatná, hogy a spagettiszörnyben hisz, semmit se változtatna a politikáján.
Nem gyűlöl senkit, az, hogy nem akarnak befogadni papír nélküli, dolgozni nem akarók, segélyt váró agresszív migránsokat és ezt el is mondják attól még nem gyűlölködnek.
Ellenben mondjuk azzal a párttal akinek a tagja lepatkányoz 3 millió magyar embert.
Gyorsan el is tűnt azóta.
A fidesz és a szavazóbàzisa sem képviseli a keresztény értékeket.
Elég megnézni pl a 888-at,amikor a vízbe fulladt menekültek halála miatt nyitnak pezsgőt a komment szekcióban. Ha létezne isten és a pokol/menny, akkor ezek szerintem sejthető, hogy hova kerülnének. A kereszténység egy álca, amit magukra aggatnak. Tisztelet a kivételnek
Szerintem nézd meg a történelmet és megtudod mi a kereszténység alapja.
Ha a vallás politikai szerepet kap,akkor régen rossz.
A balliberális hedonizmus, a melegek imádata, a marxista kultúrarombolás aztán marhára keresztény értékek.
A kérdező, és a hozzá hasonló emberek szánalmasak. Csak azóta ilyen nagy a pofájuk a kereszténységgel szemben, mióta a nyugati libsik PR-Pápája, Ferenc adja alájuk a lovat.
Benedek alatt fület-farkat behúzva kussoltak.
Kérdező, neked meg az a szerencséd, hogy a migránsaid még nem hozták fel annyira a gyufát, hogy még erőteljesebben visszatérjenek a keresztény értékek. Ugyanis akkor egy ilyen beszólásért már az Inkvizíció egyik tömlöcében ülhetnél, mint eretnek.
19:13: haha, pont rólad szól ez a szám, amit a "liberális véleményterror" már letiltatott a Youtube-ról:
"mióta a nyugati libsik PR-Pápája, Ferenc adja alájuk a lovat."
Elvileg a pápát a szent lélek választja, ha jól emlékszem a hivatalos sztorira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!