Mennyivel vezet most az ellenzék? Vajon meglesz nekik a 2/3?
Szerintem marad a Fidesz.
Mi a családban a Fideszre szavazunk.
Miért? Mert az elmúlt 10 évben érezhetően jobban élünk, nincs hitel, van ház, gyerek, megtakarítás, emelkedő bérek, nincs munkanélküli a családban, évente kétszer nyaralás... Tudom, nyilván ez nem osztrák életszínvonal, de komoly előrelépés. Pont! Ezért összességében mi a francért szavazzunk egy Gyurcsány vezette ellenzékre, amikor anyagilag, idegileg tönkrement a család annak idején?? Hülyék nem vagyunk.
És hidd el kedves kérdező, a legtöbb embert pontosan ugyanez motiválja...tojok a jogállamisági hisztire, vagy éppen Lölőre, vagy hogy mi van az Alaptörvényben. Nincs diktatúra, nem üldöz senki senkit, meg az állandó lop, az is lop, börtön, elszámoltatja
szlogenek nekem inkább taszítóak. És a saját és a családom életét nézem.
És igen, nekem nem kell gazdasági menekült, számít az ország szuverenitása, a magyar érdekek védelme, és nem kérek érzékenyítést a gyerkőc számára...ja, és ha egy mód van rá, a család alapja legyen egy nő, és egy férfi!
Ilyen egyszerű....
"2/3? Előválasztáson voltak 600 ezren, az országban meg van kb 6 millió szavazatra jogosult ember..."
Az amerikai előválasztáson sem vesznek többen részt, legutóbb mégis az amerikai történelem legnagyobb szavazatszámait húzta be Biden és Trump is. Ez a 600 ezer csak a legelkötelezettebbek számát mutatja, nem többet.
2/3-ad feltétele hogy a billegő vidéki körzeteket elhozzák.
Így ha egyik oldal nem motivált és otthon marad, a másik pedig a bizonytalanokat meg tudja szólítani. Kis győzelemmel minden körzetben nagy többséget lehet szerezni. Fidesz úgy alakította ki hogy ez a rendszer igazságtalan, de a játékszabály igaz az Összefogásra is. Mondjuk 40%-alatti eredménnyel lehet 2/3-ad bárkinek. És még lehet országosan több százezer szavazattal kevesebbet is szereztek a riválisoknál, csak jó eloszlásban megfelelő körzetekben lett többségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!