Most, hogy kijutottunk az EB-re mennyivel nehezebb dolga lesz már az ellenzéknek szítani a gölögtüzet a csúnya, gonosz Orbán rezsim ellen, nem?
Magadból kiindulva valószínűleg azt hiszed,hogy az embereket a foci mozgatja, amíg választanak, és nem törődnek a lopásokkal, stb.
Pl. az itt lakó embereket a foci érdekli majd, vagy az, hogyan bánnak velük a lakóterük közelében?
Nagyon nagy b*ziság a foci, vagyis így túltolva nagyon b*zi, léteznek más sportok is.
De az orbánnak a kisgatyás rohangáló csávók a kedvencei, azt akarja nézni 0/24, 837492 milliárd forintot már ráköltött, csak az a baj hogy nem a saját pénzét költi a kis meleg hobbijára.
Ennél b*zibb diktátort még nem látott a világ, az egysejtű focidrukkereknek ez biztos nagyon tetszik, dehát nekik bőven elég az is hogy magyarok...
Sok embernek kellett meghalni megnyomorodni emiatt a retek foci miatt, orbán mint egy elmebeteg zombi a focira költi az adófizetők pénzét.
kellene a jó egészségügyi ellátás! jön a válasz nincs rá pénz.
Kellene a jó oktatás jön a válasz nincs rá pénz. Kellene a jó szociális ellátás, jön rá a válasz nincs rá pénz. Stb-Stb! De erre az ezermilliárdokat elnyelő semmirevaló focira van.
Aki ezt helyesnek látja annak az agyával komoly gondok vannak.
És mi van akkor ha kijutott? Mert nekem aztán teljesen mind1.
Ha most nem írod le ide hogy kijutott soha nem tudom meg, annyira nem érdekel.
Tegyük fel hogy megnyeri eb -et a magyar csapat. Mi változik semmi
A férfi vízilabda válogatott az idén megnyerte az Európa-bajnokságot, a nők harmadikok lettek. Mégsem láttam kérdéseket kiírva, hogy ez most igazolta-e a többmilliárdos uszoda építéseket. Lehet, hogy azért, mert nem voltak ilyenek?
Értem én, hogy a foci az foci. De ugye senki sem gondolja komolyan, hogy a stadionoknak köszönhető, hogy kijutottunk? Teljes szívemből fogok az EB-n a magyar csapatnak szurkolni, ahogy bármely más sportág csapatainak is, de eléggé elkeserítő lenne, ha ez határozná meg a következő választásokat.
fűha micsoda fröcsögések vannak itt kérem szépen:D van itt b*zizás felpontozva (hová lett a polkorrektség?)
ezermilliárdok focikára, ami inkább fél ezermilliárd lehet, persze az is 10 éve alatt, úgy, hogy előtte, nem épültek ilyen jellegű dolgok, de ebből nyugodtan kivehetünk 200-at, hisz 2010 előtti kormányok is akartak egy nemzeti stadiont építeni
sírás az egészségügy miatt, mintha gazdag országokban nem halnának meg sokan, persze valóban többet kellene rákölteni, azt persze nem teszik hozzá, hogy mikor is záratták be az opnit, és, hogy milyen állapotok uralkodtak utána (növekvő öngyilkossági szám)
azt meg kikérem, hogy fideszesnek hisztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!