Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Online oktatás közeleg?

Akos4345 kérdése:

Online oktatás közeleg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tavalyelőtt jó volt az online oktatás,tavaly közepes, idén már nemhiszem hogy élvezném. Egészen belejöttem a tantárgyakba, Talán jobb is lenne ha így menne végig, ha nem is év végéig de legalább félèvig hogy valamit azért tanuljunk is.

Online oktatás alatt próbálok tanulni de sajnos ez a többi (tisztelet a kivételnek) ember hozzá állása miatt nem mindig lehetsèges.

Nyilván örülnék egy kis szünetnek, de nem 7hónapnak...

Mi a meglátásotok?

A tanárjaim sajnos elkezdték mondogatni hogy várható valami ilyesmi novemberben...

Nem is tudom már mi lenne a jó.

Mit gondoltok?

Nem nézek se tv-t, koronavírusos híreket sem olvasok már, ezért teszem fel itt a kérdést, hátha valakinek kicsit közelebbi véleménye van nálam.

Köszi!

2021. okt. 25. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%
Akkor nálunk miért nem lehet bemenni a rendelőbe? Csak telefonos távkuruzslás van, hozzáteszem nincs a listán ez az adott rendelő és nem, nem az önkormányzat rendelte el a bezárást hanem a kormány/főorvos!
2021. okt. 27. 09:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#11 Szerintem valamit félreértettél. Mindenhol be lehet menni a rendelőbe. Csak jobban szeretik azt ha inkább előbb telefonon beszélik meg hogy mi a gond.

Én bementem a múlt héten mert szarul voltam. Aztán másnap kiderült, hogy koronavírus fertőzött voltam. Totál igaza volt a dokimnak, hogy inkább telefonálnom kellett volna ahelyett hogy ott ülök két órát.

2021. okt. 27. 09:45
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
A tábla is ki van rakva, bejárás csak súlyos esetben...
2021. okt. 27. 23:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 És neked ez azt jelent hogy nem lehet bemenni? Furán értelmezed a szavakat.
2021. okt. 28. 07:23
 15/15 anonim ***** válasza:
#5 tavaly se tervezték meg azelőtt se de mégis volt :D Ki akar maszkot hordani napi 8-9 órát a suliban? ÉN NEM, DE MUSZÁJ :(
2021. nov. 7. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!