Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted hogy sikerült a...

Szerinted hogy sikerült a kormánynak ilyen rengeteg sok új munkahelyet létrehoznia?

Figyelt kérdés

2021. okt. 25. 18:29
A kérdező szavazást indított:
Nem a kormány érdeme, jönnek maguktól.
Csak a proli munkát hozzák ide.
Jól működik a munkahelyteremtés, sokat tesz érte a kormány, ezt tartja az egyik legfontosobbnak.
Más.
18 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
12%
Ezt nagyon jól csinálják, az egyik legfontosabb a munkanélküliség megszüntetése.
2021. okt. 25. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hol?
2021. okt. 25. 18:34
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

És hogyan sikerült elérniük, hogy a magyar munkavállalók csak 5%a szakszervezeti tag, míg nyugat európában ez 95%?

Csak nem azért, hogy sza rért húgyért dolgozzanak az emberek jogok nélkül, kiszolgáltatva?

Vagy hogy terhesen ki lehessen rúgni jogi következmények nélkül?

Vagy miért van az, hogy lassan már csak fideszes munkaközvetítőn keresztül lehet csak elhelyezkedni, ahol aztán tényleg nulla joga van a dolgozónak?

2021. okt. 25. 18:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Van rajta kalap, na ugye.
2021. okt. 25. 18:38
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Mondani mindent lehet, érdekes módon ez a gazdasági teljesítményben nem tükröződik, sőt a meglódult infláció épp az ellenkezőjét igazolja.
2021. okt. 25. 19:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Az inflációnak nem sok köze van hozzá.
2021. okt. 25. 19:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nono kérdező...

A kérdésed is hazabeszél, a hozzászólásod is, ahogy az inflációt mellékesnek írod le. Ezek szerint neked jó,megy, mert jó munkahelyed lehetett és a fizud is elég ahhoz hogy az infláció számodra ne legyen kétségbeejtő!...

Ez ugyanaz, mint egy másik kérdés x hozzászólója: "Én már két éve mindig 100-as benzint tankolok" He-he-he....

2021. okt. 25. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

Le írok egy történetet:

Középfokú végzettségem van és álláskereső lettem egy napon.

Elkezdtem munkát keresni, először azon a szakterületen amihez a legjobban értek és gyakorlatom is van benne. Sehonnan nem hívtak vissza..

Majd olyan helyekre, ahol csak középfokú végzettség kell, sehonnan még csak visszajelzést sem kaptam, hogy kösz de nem..

Jelenleg egy gyárban bírtam elhelyezkedni, ahol 3 műszakban dolgozom, mert 50km-es körzetben nincs más és minimálbérért,mert ugye a pénz az fogy munka meg kell. Egy napon összefutottam az egyik ismerősömmel, akinek a férje is állás kereső volt és boldogan újságolta, hogy felvették a férjét oda ahova én is jelentkeztem, mert az apósa beprotezsálta.

Igazából felénk már mennek a hírek arról hogy itt csak ismerős által lehetsz valaki. Teli a megyénk gyári munkákkal, ami külföldiek kezében van.

Szóval, ez az én történetem.

2021. okt. 25. 19:51
 9/12 anonim ***** válasza:
3%

8.

Ezt a Disney C-n láttad?:D

Ekkora kamu sztorit.

Gondolom azért hiányzik a város neve, a diploma meg a többi:)

2021. okt. 25. 19:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Rengeteg összeszerelő üzem
2021. okt. 25. 20:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!