Szerintetek, mennyi idő kell, hogy a közmédiában is bemutassák az Elk*rtuk filmet?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 18:07
1/11 anonim válasza:
Majd ha a mozis jegyeladasokbol bejon a raforditott penz, utana johet a televizios ertekesites es a kulfoldi bemutatas is.
2/11 anonim válasza:
választások előtt meg lesz az tuti
3/11 anonim válasza:
Azt hallottam 6 hónapig játsszák a mozik utána szerintem egyből leadja közmédia.
4/11 anonim válasza:
3: a mozik addig játsszák, amíg van érdeklődés, esélyes, hogy hamar elhalnak a jegyvásárlások, mert csak a legelvakultabb fidesz zombik fizetnek ezért
5/11 anonim válasza:
Mindenkinek meg kell neznie, kulonben hiteltelenul tudja csak kritizalni ... csak a trollok huzzak le ugy a filmet, hogy maguk nem is lattak.
6/11 A kérdező kommentje:
A rá fordított összeg nem fog visszatérülni a jegyekből, hiszen még a top filmeknél is nehéz ezt elérni. Magyar filmeknél soha nem térül meg közvetlenül.
6 hónapig még a legnagyobb filmek sem mennek, legfeljebb elvétve.
Én is úgy sejtem, pár hét és leadják a tévében is. De a választások előtt tuti!
(Arra is igen kíváncsi lennék, mivel vették rá a cinema mozikat e film játszására?)
2021. okt. 25. 18:34
7/11 anonim válasza:
5: ingyen esetleg, pénzt biztosan nem adnék ezért
8/11 anonim válasza:
"Arra is igen kíváncsi lennék, mivel vették rá a cinema mozikat e film játszására"
Azt harsogták, hogy a mozik a "kommunisták" parancsára "tiltották le" ezt a rendkívül színvonalas filmet, ezért a mozik inkább adtak néhány termet, hogy ne vádolják politikai elfogultsággal őket.
9/11 anonim válasza:
Közmédia?? Magyarországon olyan nincs...
10/11 A kérdező kommentje:
Nem mondható közszolgálatinak, de így hívják még, ezért így lehet utalni rá kérdésben. Habár, ha úgy vesszük közmédia, mivel a mi közpénzünkből tartják fenn. ("Az NMHH jövő évi költségvetéséről szóló törvényjavaslata szerint összesen 130,141 milliárd forintból gazdálkodhat 2022-ben, az országgyűlési választások évében az MTVA." - gondolom, ebből a pénzből teret kap majd az ellenzék is a választásokra 🤔)
2021. dec. 4. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!