Miért van ilyen kevés 10-es szavazata az "Elk*rtuk" című
fantasztikus filmnek az IMDB-n?
11/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk én azt írtam, hogy kevés fideszes van a fiatal korosztályban, de megértem, hogy ez akkora rémülettel tölt el, hogy emiatt félreértetted.
Nagyon is, 12 éve rettegésben élek. :)
2021. okt. 25. 17:47
13/26 A kérdező kommentje:
Inkább amiatt, hogy nincs szavazói utánpótlás a fideszednek, míg a Gyurcsányt meg zabálják a tinédzserek. Egy okos ember számol ezzel. Egy okos ember.
Próbálták mozgósítani a fideszeseket a Facebook-on, erre azok a Facebook-poszt alá kezdtek 10-eseket beirkálni. Egyéb kérdés?
2021. okt. 25. 17:59
Furcsa erről azokat hallani, akik képtelenek szembenézni a valósággal. Fidesz ide, vagy oda, én nem értem, hogy nem érzitek gáznak azt a vergődést, amit műveltek. Mint az általános iskolás gyerekek, akik kikapnak fociban és utána minden szánalmas magyarázkodásba belemennek, csak azt nem hajlandóak elfogadni, hogy a másik csapat egyszerűen jobb volt. A Fidesznek igenis nagy támogatottsága van minden korosztályban és társadalmi osztályban. Ahelyett, hogy elgondolkodnátok azon, miért lehet ez, mit csinálnak jól és nektek miben kéne változtatni, inkább hisztiztek és egyik önigazoló hazugságot gyártjátok a másik után. Ebből soha nem lesz kormányváltás, amíg egy szervezetlen hőbörgő csőcselékkent viselkedtek. Nem tetszik a Gyurcsányozás? Mutassátok meg, hogy ti jobbak vagytok! Ne csak beszéljetek arról, hogy ti vagytok az értelmiség, hanem viselkedjetek is úgy! Mert amit eddig produkáltatok, az nagyon kevés. Semmivel sem kevésbé képmutató, mint a Fidesz.
2021. okt. 25. 18:02
Kormányváltást akaróként nagyon egyet tudok érteni az előzővel. Rossz nézni, amit ezek művelnek.
2021. okt. 25. 18:10
"a fidderek segghülyék ahhoz, hogy beregisztráljanak az oldalra és szavazzanak ott, de akkor hála Istennek nem erről van szó."
Biztos vagy benne?
[link]
2021. okt. 25. 18:25
18/26 A kérdező kommentje:
A valósággal szembenézés ott kezdődik, mikor egy párt nagygyűlésére nem hogy vidékről, hanem külföldről kell hozatni tapsolókat, mert a kormány- és a kormánypárt székhelyét adó városban úgy utálják őket, mint a szart, és egy lélek nem kíváncsi rájuk.
Szombaton is láthattuk, hogy milyen kevés Fideszes van:)
bezzeg a Hősök terén mennyien voltak!
2021. okt. 25. 20:02
"Szombaton is láthattuk, hogy milyen kevés Fideszes van"
És láthattuk a töménytelen buszt, amivel szállították őket vidékről, külföldről. Sokan "parancsra" mentek ( főleg a vidékiek), félelemből. Ugye az ellenzéknek ilyen erőforrásai nem voltak, úgyhogy ez nem sokat jelent.
"bezzeg a Hősök terén mennyien voltak!"
Nem a mennyiség, hanem a minőség számít.
[link]
A békamenet úgy viszonyult az ellenzéki rendezvényhez, mint egy ingyenes falunapon Kis Grofóra "mulató" tömeg az irodalmi Nobel-díj átadása utáni díszvacsorához.
2021. okt. 25. 20:40
Kapcsolódó kérdések: