Hogy csinálja a mészáros lölö, hogy nem csak eszméletlenül szerencsés, fantasztikus üzletember de még a magánéletben is példaértékű, hogy a kinézetéhez képest elcsábított egy várkonyi-féle nőt?
Én tökre azt hittem, hogy a Vajna Tímeával fog összejönni, mer' az is szingli lett meg az se állt távol a fidesztől meg pasikban sincs nagy igénye, de ez a Várkonyi is igencsak szemrevaló
Mi a titka ennek az embernek?
A félisten alakja a tuti?
A választékos, intelligens beszéde?
Szerény életmód?
Mester, mi a varázs???
Mi az, hogy a kinézetéhez képest? Nem is láttál róla még fecskés fotót. Fél napokat a konditeremben szenved.
Eszembejut erről egy régi csaj aki lekoptatott, hogy nem vagyok elég jóképű hozzá.
Na a mai napig ott pompázik mellette egy 180l-es bojlertesű, pogácsaképű, 3 hajú ufó, már a 3. csemetével.
#7 még az is lehet, hogy egy spion, aki beépül az ellen fészkébe, és információkkal szolgál a korrupcióról, amivel hozzájárul a ner bukásához.
Volt már nem egy ilyen a törénelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!