Soros György jó üzletember ?
Figyelt kérdés
Jó tudom migráció meg egyébb szervezeteket pénzel de ettől függetlenül az öreg az jó üzletember ? Vagy csak ő is ilyen többgenerációs gazdagék gyereke , mint mondjuk a Rockefellerek2020. jún. 30. 16:13
1/25 anonim válasza:
Jó üzletember, de ez önmagában még nem erény.
2/25 anonim válasza:
Már rég nem "üzletember", talán nem is volt az.
3/25 anonim válasza:
Soros apja, Soros Tivadar egyszerű ügyvéd volt Budapesten. Nem voltak különösebben gazdagok, Gyuri bácsi saját maga szerezte a pénzét. Szóval igen, kitűnő üzletember.
4/25 anonim válasza:
3
Ja, saját maga szerezte, és jól kezdett, már 14 évesen a saját fajtája kifosztogatásával kezdte. Avval ment Angliába.
5/25 anonim válasza:
18:35: ó, igen, az intelligencia ismét megnyilvánult a szélsőjobb részéről.
Talán olvasd el Soros Tivadar Álarcosan című könyvét, akkor majd meglátod, hogy mi és miért történt, te kretén.
6/25 anonim válasza:
Pénzben mérve1 sikeres üzletember, erkölcsileg viszont...
7/25 A kérdező kommentje:
Sorosnak 8 milliárd dollárja van de 250 milliárd dollárt kezel a Soros Fund Management LLC ebből gondoltam , hogy nem hülye meg nem olyan szinten van az öreg, hogy testvérem adjál már 2 cigit kell buszjegyre
2020. jún. 30. 18:43
8/25 anonim válasza:
Igen. Felépítette magát, illetve jól ismerte fel a piaci helyzetet, lásd font bedöntése.
9/25 anonim válasza:
7
DE? Csak azért, hogy ne kelljen adót fizetni, nem másért.
10/25 anonim válasza:
#9 Nem tudom ebből mennyi az igaz, mégis csak Amerikáról beszélünk, ahol kedveznek a gazdagoknak. Erről Warren Buffett beszélt egy interjúba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!