Miért van ilyen kevés 10-es szavazata az "Elk*rtuk" című fantasztikus filmnek az IMDB-n?
Figyelt kérdés
Azt gondolnám, hogy a korunk kommunistáinak (fiddereknek) kiadta utasításba a párt, hogy tessék menni adni a tízes szavazatokat, de még is nagyon kevés van. Mi lehet ennek az oka?2021. okt. 25. 17:13
1/26 anonim válasza:
Az IMBD-n az is pontozhat, aki nem látta a filmet.
A baloldali pártok ráküldték a kommandójukat,hogy pontozzák le.Nyilván ciki nekik,hogy film készül arról,hogy mekkora szarháziak is voltak akkoriban (és még most is).
2/26 A kérdező kommentje:
Én azt értem amit írsz, de a fidernyák bázis miért nem szavazza fel tízesekkel?
2021. okt. 25. 17:23
4/26 anonim válasza:
Kevesen látták a filmet.
Ha megjelenik ingyenes megosztókon, akkor változni fog.
A mai világban a legtöbb ember nem ad ki pénzt,hogy megnézzen egy filmet.
5/26 anonim válasza:
"A baloldali pártok ráküldték a kommandójukat,hogy pontozzák le."
Aha...
6/26 anonim válasza:
kiadta utasításba a párt, hogy tessék menni adni a tízes szavazatokat, de még is nagyon kevés van. Mi lehet ennek az oka?
Az hogy ennyire kevés Fideszes van.
Ez a színtiszta valóság.
7/26 anonim válasza:
Mert akik látták, valószínűleg nem agyatlanul nyomnak egy 10-est, hanem egy reális számot adnak, nem úgy, mint az agyatlamul lepontozó DK-sok.
8/26 anonim válasza:
Biztos kell egy kis idő amíg átvezénylik a Fidesz trollhadsereget más oldalakról az IMDB-re.
9/26 A kérdező kommentje:
Ja jó, akkor megnyugodtam. Azt hittem, hogy két oka van, 1.) a fidesz nagyon gyenge a fiatalok között, akik az IMDB fő felhasználói, 2.) a fidderek segghülyék ahhoz, hogy beregisztráljanak az oldalra és szavazzanak ott, de akkor hála Istennek nem erről van szó.
2021. okt. 25. 17:33
10/26 anonim válasza:
Imádnivaló az ellenzéki logika. Ha alacsony az értékelés, akkor kevés fideszes van, ha magas, akkor meg lefizették őket. És még mindig nem értik, miért vesztesek 12 éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!