Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ilyen kevés 10-es...

Miért van ilyen kevés 10-es szavazata az "Elk*rtuk" című fantasztikus filmnek az IMDB-n?

Figyelt kérdés
Azt gondolnám, hogy a korunk kommunistáinak (fiddereknek) kiadta utasításba a párt, hogy tessék menni adni a tízes szavazatokat, de még is nagyon kevés van. Mi lehet ennek az oka?
2021. okt. 25. 17:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
9%

Az IMBD-n az is pontozhat, aki nem látta a filmet.

A baloldali pártok ráküldték a kommandójukat,hogy pontozzák le.Nyilván ciki nekik,hogy film készül arról,hogy mekkora szarháziak is voltak akkoriban (és még most is).

2021. okt. 25. 17:18
 2/26 A kérdező kommentje:
Én azt értem amit írsz, de a fidernyák bázis miért nem szavazza fel tízesekkel?
2021. okt. 25. 17:23
 3/26 A kérdező kommentje:
2021. okt. 25. 17:23
 4/26 anonim ***** válasza:
0%

Kevesen látták a filmet.

Ha megjelenik ingyenes megosztókon, akkor változni fog.

A mai világban a legtöbb ember nem ad ki pénzt,hogy megnézzen egy filmet.

2021. okt. 25. 17:24
 5/26 anonim ***** válasza:
88%

"A baloldali pártok ráküldték a kommandójukat,hogy pontozzák le."

Aha...

2021. okt. 25. 17:25
 6/26 anonim ***** válasza:
74%

kiadta utasításba a párt, hogy tessék menni adni a tízes szavazatokat, de még is nagyon kevés van. Mi lehet ennek az oka?

Az hogy ennyire kevés Fideszes van.

Ez a színtiszta valóság.

2021. okt. 25. 17:29
 7/26 anonim ***** válasza:
31%
Mert akik látták, valószínűleg nem agyatlanul nyomnak egy 10-est, hanem egy reális számot adnak, nem úgy, mint az agyatlamul lepontozó DK-sok.
2021. okt. 25. 17:30
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kell egy kis idő amíg átvezénylik a Fidesz trollhadsereget más oldalakról az IMDB-re.
2021. okt. 25. 17:31
 9/26 A kérdező kommentje:
Ja jó, akkor megnyugodtam. Azt hittem, hogy két oka van, 1.) a fidesz nagyon gyenge a fiatalok között, akik az IMDB fő felhasználói, 2.) a fidderek segghülyék ahhoz, hogy beregisztráljanak az oldalra és szavazzanak ott, de akkor hála Istennek nem erről van szó.
2021. okt. 25. 17:33
 10/26 anonim ***** válasza:
11%
Imádnivaló az ellenzéki logika. Ha alacsony az értékelés, akkor kevés fideszes van, ha magas, akkor meg lefizették őket. És még mindig nem értik, miért vesztesek 12 éve...
2021. okt. 25. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!