Lövésem sincs mitől van ekkora nagy arca ennek a Márkynak? Mert mondjuk tényleg van egy aranykalászos gazda kinézete, az tutifix, meg tényleg szupika amcsiba házalónak, de honnan a pics---ból keveredett ide, ez a sen..? A fényevő hozta ránk? , vagy az amisok? vagy ki??? Mi volt a baj Dobrevvel, az legalább komolyan veszi a dolgát, nem szélhámos...
2021. nov. 2. 11:38
32/53 anonim válasza:
31es
Igen, nekem is Dobrev Papa volt a szimpatikusabb, nem tudom miért kellett ezt a féleszűt ideszabadítani valahonnan. Szerintem Márki Zaj a biztos vesztes, lehet vmi Orbán szimpatizáns volt az ellenzék tanácsadója, és most jókat röhög a markába.
2021. nov. 2. 11:46
33/53 anonim válasza:
Márky meglep minket, ránk telepszik, mint a guano, észbe sem kapunk és hoppá,- máris..., nem is folytatom, biztosan érted. Ravasz f@szi. Klárikát, vagy Gergőt szívesen támogattam volna. Látom bennük az embert. Sajnos megvezette őket!
2021. nov. 2. 17:24
34/53 anonim válasza:
Márky olyan amis-féle figurát hoz. Tök gáz csávó. Ha ő lesz (reméljük nem lesz) a góré, nincs áramozás, villanyhasználat, meg laza kocsikázás Siófokra, meg vízhasználat könnyed fürdőzésre, ez egy amisszerű manus. Veszélyes!
2021. nov. 3. 16:58
35/53 anonim válasza:
Beeeeeeee
2021. nov. 5. 12:59
36/53 anonim válasza:
Kipukkant a márkilufi!!!
Még rángatják bábzsinegjeit, de már nem sokáig!
Valaki akiről keveset tudunk, azt tudjuk, hogy a népet egymásnak ugrasztotta, hogy gyenge idegzetű, hogy szerencselovag, hogy hataloméhes, hogy zavarja mások véleménye, hogy mindenen átgázol, hogy átb@ssza a jobboldalt, átb@ssza a baloldalt, hogy átb@ssza a népet (vélhetően),- akinek fogalma nincs mit akar (ja, az áremelésekről van), de megy ezerrel. Igazi ámokfutó!
2021. nov. 8. 10:41
37/53 anonim válasza:
Ez lesz az új mantra? Ez a sz.r fog folyni az összes orbánista lakájmédiából?
2021. nov. 8. 10:53
38/53 anonim válasza:
Nem csak onnan, hamarosan a 444-ből is ez folyik.
2021. nov. 8. 13:35
39/53 anonim válasza:
Ez a kérdés is egyértelmü Márki-Zay ellenkampány. Szinte csak lejárató hozzászólás van. Nem tiltja az ilyet az oldal szabályzata?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!