Ricsipowe15 kérdése:
Akarjátok miniszterelnöknek Márki Zay Pétert?
Figyelt kérdés
Támogatom hogy Magyarország következő miniszterelnöke Márki Zay Péter 🙏2021. okt. 25. 15:12
21/53 anonim válasza:
Szombaton láthattuk mennyien akarták
22/53 anonim válasza:
Mert szombaton volt a szavazás?
23/53 anonim válasza:
22-es
igen, és nem lett belőle miniszterelnök, de nem baj, majd 4 év múlva újra megpróbálja.
24/53 anonim válasza:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Homo Nonsapiens
25/53 anonim válasza:
Én szívesen látnám őt miniszterelnöknek, de amíg az idősek felállnak és elmennék szavazni arra, ami nekik úgymond bejött, a fiatalok meg ülnek a picsájukon és csak sírnak a rossz ország miatt, addig nem lesz itt váltás.
26/53 anonim válasza:
Én sírok a pi*amon mindig, de elmegyek szavazni. Eddig 3x nem vált be. Talán most.
27/53 anonim válasza:
Csak nekem gyanús? De olyan a tag mint egy bolgár tehetségkutatón a férfiimitátor...aztán lehet tényleg tehetséges...
29/53 anonim válasza:
Korrupt az is, aki a választások során, jelölt társait félreállásra, lelépésre szólítja fel! Ez a sokak szemében stratégiának gondolt agresszió, valójában a korrupció legmagasabb foka, legkiérleltebb formája. MZP nagy játékos... Képes váratlan meglepetéseket okozni (szerintem).
30/53 anonim válasza:
29 Vagy Karácsony egy balfék haver vagy tutyimutyisága tényleg igaz. "Agresszív" stratégia korrupcióval, mióta egyenlő? Tudsz más példát mondani ami tényleg ebből következhetett másnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!