Akarjátok miniszterelnöknek Márki Zay Pétert?
Ez mem igaz biztos hogy nem mert mi választók küzdünk érte
Nagyon jó ember, szeretetteljes
Higgy kicsit a jo világban, ahova Magyarország megy az a legrosszabb Európában is már látják hogy Orbán káros az országra es más országra is.
Nem szabad vele kezet fogni
11-es
Én azt hallottam, hogy a Márki zaj fényevő, és ha ő lesz a miniszterelnök, akkor majd nekünk is fényt kell enni, én meg azt nem szeretem.
Mert nem ettél még rántott fényt fotonsalátával. Az nagyon finom, pláne ha hagyod állni pár napig a fotonokat, szépen összeérik...
14-es
nem, meghagyom Márkizaj híveinek ezt a kajcsit !
Dehogyis, ti megvagytok tévesztve, ez nem igaz,
Hisz aki azt mondja idézem :
Édes drága kicsi fiam kérdezi apukájától hogy most mit csinál apuka válaszul azt mondta hogy a nagy gyereket azaz Orbánt eltávolítjuk a hatalomból
És még az amikor a kicsi fiáról beszél mindig meghatódik, el csuklik a hangja azert mert neki legalább szíve van ezt vegyétek észre és ne gyűlöljétek a másikat
16-os
azért csuklik el a hangja, mert éhes...
A kicsi fia is azért kérdez hülyeségeket.
Mennyire szívtelen maga, hát mit képzel hogy ilyent kijelentn, tényleg birkák vagytok már elnézést, de ezt már nem tűröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!