Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz teljesen kiüríti...

Ha a Fidesz teljesen kiüríti az államkasszát, miből fognak osztogatni választások után, ha ők nyernek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 12:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
66%

#10!

Az államkassza már most is üres, ne aggódj! Az osztogatást gigahitelekből, lopott nemzeti vagyonból, spekulációkból oldják most meg. Meg lesz ennek az ára, te is fizetni fogod… Ja és sem szoci, sem balos nem vagyok, csak nem csukott szemmel élem az életem.

Egy szó, mint száz: sz@r évek jönnek Magyarországra.

2021. okt. 25. 13:24
 12/30 anonim ***** válasza:
34%

#11. Igen-igen, most már 12 éve minden nap itt van az összeomlás, most már tényleg...

Addig legyen a baloldal ellenzékben! :)

2021. okt. 25. 13:27
 13/30 anonim ***** válasza:
55%

"Milyen érdekes, hogy amikor a Fidesz kormányon marad, akkor sosem ürül ki az államkassza. :)"

Mikor a fidesz 2010-ben átvette a kormányzást még 3 évig folytatták a Bajnai gazdasági programját. Első visszaosztás azután történt, hogy beszántották a 3000 milliárdos manyup-ot. Hozzáteszem az államadósság, a költségvetési hiány ugyanazokon, ha nem rosszabb állapotokban létezik most is. Ezen múltbéli TAPASZTALAT alapján, mégis mire fel vagy olyan biztos, hogy a mostani osztogatós tendencia a választások után is élni fog?

2021. okt. 25. 13:34
 14/30 anonim ***** válasza:
57%
#12! Lehet arcoskodni, meg varázsolni a számokkal, megvezetni az emberek propagandával, de ha az ellenzék nem is, az infláció el fogja söpörni Orbánékat.
2021. okt. 25. 13:40
 15/30 anonim ***** válasza:
Ne félj, megoldják!!
2021. okt. 25. 13:48
 16/30 anonim ***** válasza:
16%

#14. Én már 10 éve is ilyeneket olvastam a balos megmondó emberektől:

[link]

Ha nem gond, én inkább nem hiszem el azt sem, amit kérdeznek/kérdeztek, ez a taktika eddig mindig bejött.

2021. okt. 25. 14:03
 17/30 anonim ***** válasza:
72%

Nyugodtan homokba dughatod a fejed, a probléma azóta sem oldódott meg… Infláció jön ez nem kérdés és ha hiper lesz, az téged is be fog darálni. Esetleg még most érdemes venned némi eurót, hogy ne gatyásodj le teljesen!

2021. okt. 25. 14:39
 18/30 anonim ***** válasza:
19%
#17. Jójó, a te éleslátásodban bízom. Várom akkor az éhséglázadásokat is, és elvárom, hogy Orbán keddenként továbbra is megbukjon.
2021. okt. 25. 14:54
 19/30 anonim ***** válasza:
69%

Természetesen nem muszáj rám hallgatnod. A döntés a tiéd és mindannyiunké. Maradhatsz nyugodtan a “sorosmigránsgyurcsány” vonalon is…😉

2021. okt. 25. 16:22
 20/30 anonim ***** válasza:
19%
#20. Aha, még én vagyok a laposföldhívő, aki nem szopja be az ellenzéki mantrát, hogy itt 12 éve minden héten vége a világnak. Égesd csak tovább magad, ott van fentebb az "objektív" mérce post, remek mementó rólatok az utókornak. :)
2021. okt. 25. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!