Manapság csak a választások miatt lett relevanciája a 2006-os eseményeknek?
Évekig a kutyát nem érdekelte, hogy kinek a parancsára kik törtek be, kik sérültek meg a TV székháznál. Erre jön most a Fidesz egy ZS kategóriás, IMDB 1,2-es értékelésű filmmel, ami ráadásul fikció, és ahogy hallottam még gyurcsány sincs benne. Őszintén, kit érdekel, hogy mi volt a múltban? Miért nem arra fókuszálunk, hogy mi van a jelenben, hogy van egy diszfunkcionális oktatásunk, omladozó egészségügyünk, a fitalk tízezrével vándolorlnak el, mert ugyanezért a tudásért kb már bárhol jobban megfizetik őket mint itthon?
Tudom, lehet mondani, Gyurcsány még mindig ott van a politikában, ez tény. Viszont azt a fideszesek nem gondolják, hogy 15 év alatt mekkora Pál-forduláson mentek át a pártok? Pár éve a Jobbik egy neonáci párt volt, mára már kb ott tartanak, hogy a melegházasságot is engedélyeznék. A Fidesz demokrataként indult ismét 2010-ben, akkor én is rájuk szavaztam, most meg minden csak nem egy demokrata, kb a Kádár-korszakra hajazó rendszert hozott létre nagyon taktikusan az elmúlt években. Miért hiszik sokan azt, hogy csak azért mert Gyurcsány benne van a politikában, ugyanaz lesz majd a helyzet az ellenzék győzelme esetén, mint 2010 előtt? Ennyire sötétek az emberek, hogy bele se gondolnak, teljesen más a világ 2021-ben, mint 11 éve?
Tele a gyatya, azért került elő.
Nem lennék most a Tóni helyében.
Amúgy Dobrevből nem kéne külügyminisztert csinálni. A ruszkiknak így is bőven lesz mivel zsarolni az új kormányt.
3-4 napja jatszak a filmet (kevesen lattak idaig) ... de egyesek mar nezik az imdb minositest :)))
Az ilyen emberek hol voltak a tortenelem orakon? Nagyszulei hol voltak '56-ban? (valoszinu AVOsok voltak)? Szulei hol voltak 2006-ban (valoszinu lovoldozo rendorok voltak)? Es most kik ezek a hulyegyerekek? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!