Lehet meghatározó párt a Mi Hazánkból néhány év múlva?
Figyelt kérdés
A Jobbik fenykoraban a második legerosebb ellenzeki párt volt, a MHM is hasonlo ideologiat képvisel mint a regi jobbik. Rengeteg csalodott jobbikos szavazott at rajuk, es en is ezt tennem jovore, de keseru szajizzel is, de az ellenzekre szavazok hogy vesszen Orbán. De van 1-2 ismerosom, akik ugyan ezt teszik2021. okt. 24. 15:57
11/17 anonim válasza:
@ 16:23
Nagyon 1 bites aggyal gondolkodhatsz, ha az elkövetkező 10 év politikáját úgy képzeled el hogy vagy megmenti az MHM a cigányhordáktól az országot, vagy leigázzák azt.
12/17 anonim válasza:
Nem mellesleg szerintem 10 éve még sokkal rosszabb volt a cigány magyar együttélés, én inkább úgy veszem észre hogy azóta szelidültek a zsámók.
13/17 anonim válasza:
#12.
Most Németh Szilárdosan visszakérdezek: "hogy mit?"
14/17 anonim válasza:
Lehet hogy rosszul látom, de nekem határozottan úgy rémlik hogy 10-15 éve sokkal több atrocitás volt magyarok és romák között mint manapság.
15/17 anonim válasza:
#11 Márpedig ez a helyzet. Annak van egybites agya, aki szerint a cigányokkal nincs probléma. Magyarország legnagyobb problémája a cigányság.
16/17 anonim válasza:
Szövegértés egyes.
Nem azt mondtam hogy nincs a romákkal probléma, de hogy az országnak a romák lenne a legnagyobb problémája, az csak valami hibbant alulizkolázott butirbó széljobber agyréme lehet.
17/17 anonim válasza:
A cigányság az egyetlen olyan probléma, ami rövid távon fenyegeti az ország fennmaradását. 10-15 éven belül annyian lesznek, hogy kiirtanak vagy elüldöznek innen minden magyart. Nem hiszem, hogy létezik ennél nagyobb probléma. Ehhez képest a többi párt nem is akarja megoldani ezt a problémát, sőt a cigánybűnözést is tagadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!