Van arról valahol becslés, hogy hányan nem önként, saját ötlettől vezérelve mentünk a Békemenetre?
"Mennyien? Ahhoz képest, hogy a Békemeneten hányan voltak, elég kevesen..."
A Békemenet nem mérvadó, ugyanis az ellenzék nem mozgósított úgy, mint a fidesz, én sem mentem el, mert semmi értelme. Akár tetszik, akár nem, az ország kb. fele a fidesz ellen van. A választások ezt mutatják.
"Na azt megnézem magamnak, amikor a DK dominanciája vitathatatlan az összefogáson belül, és több mint 10 százalékkal vannak a törpepártok előtt."
Még mindig jobb, mint a fidesz gyakorlati teljhatalma a jelenlegi parlamentben. Ha már csak 10% - al lenne több a régi komcsi bagázs az új garnitúránál, az már haladás lenne ahhoz képest, ami most van. Most 100 ex - komcsi uralom van a 2/3 - os parlament miatt, ha 60 - ra ez lemegy ez a szám, onnan már lehet fejlődést elérni.
"Akkor kire fogtok szavazni? :D"
Akire szükség van.
61
Akire szükség van? Te minden egyes válaszoddal körbe szivatod magad.
Nem valami ellen kell szavazni, hanem PROGRAMRA, érted?
Tudod mi az a program? A jövőre vonatkozó elképzeléseket tartalmazza pontokba szedve.
Hogy lehet ekkora hülyeséget idehánynod? Komolyan kérdezem.
"Tudod mi az a program? A jövőre vonatkozó elképzeléseket tartalmazza pontokba szedve."
Az kevés. A papír türelmes. Hiteles is kell, hogy legyen, aki leírja.
Jó programmal lehet szavazatokat nyerni, és valós problémák vizsgálatával. Az ellenzék úgy akar nyerni, hogy ezek egyikét sem teljesíti. Továbbá a trollhadseregük retorikája, ahogy a kormánypárti szavazókról beszélnek, primitív, és kontraproduktív.
Utána meg megy a sírbákolás, hogy megint a Fidesz nyert.
Kb ennyi ma az ellenzék: üvölteni fingásig mindenre.
68
Szóról szóra szinte ugyan ezt olvastam 2014 év elején. Esetleg olyan válasz nem jöhetne felőled, ami nem elképzelt vágyálmokról szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!