1/7 anonim válasza:
A végeredmény már ott van Feri laptopján, ne izgulj.
2/7 anonim válasza:
Nincs. Aki részeredményekről beszél, az kamuzik, és csak befolyásolni akar Téged.
4/7 anonim válasza:
Becslés biztos van, mindenki azt becsül magának amit akar a részvételi adatokból vagy pártpreferenciákból. Tényleges részadat viszont nincs, és nem is lesz, csak a végén tudjuk meg az eredményt.
5/7 meszike91 válasza:
16:23
Rohadt unalmas a ferizésetek. 11 év kétharmad után se csináltatok vele semmit. Ez azt jelentheti hogy vagy nem bűnös és hazudtok vagy a fidesz is bűnös és azért nem számoltatják el a ferit.
7/7 anonim válasza:
Nekem vannak ismerőseim akik vidéki sátraknál aktivisták, sajni azt mondják a nagy többség Dobrevra szavaz eddig
És olvastam valahol hogy pletykák szerint eddig országosan jól áll.
De az eddigi napokon főleg nyugdíjasoknak volt idejük sátraknál szavazni, szerintem a hétvége után, meg az online szavazatok után változni fog ez még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!