Valaki látta az Elk*rtuk című filmet? Volt szó benne arról, hogy Gyurcsány 150 névtelen izraeli kommandóst importált a magyar tüntetők szétverésére?
Figyelt kérdés
Mert ha nem, akkor úgy tűnik a fideszt sem zavarja különösebben zavarja mit csináltak gyurcsányék a gójokkal. Mert akkor Orbánt sem izgatja az igazság arról, hogy a magyar embereket kényük-kedvük szerint verhetik a Kiválasztottak.2021. okt. 23. 23:55
11/12 anonim válasza:
Egyszer valaki elmesélhetné, mire alapozza ezt az agyament fszságot, hogy itt külföldi kommandósok voltak 2006ban
12/12 anonim válasza:
Az biztos, hogy mindenki magyarul ordított az utcákon. Tizennégy éves srácként lelógtam, hogy megnézzem, mi ez az egész, de a bátyámat utánam küldte anya. De így is elsodortak, egészen a Szabadság térig. Ott aztán elszabadultak az indulatok, a bátyám azt mondta, menjünk, amig lehet. Így nem vártuk ki a végét, haza akartunk menni, de nem volt könnyű, a rendőrök zártak és minket is igazoltattak. A bátyámnál volt személyi, azt mondta, én 13 vagyok, csak megnéztük, mi az. Elengedtek, aztán gyorsan haza, mert fulladtam a könygáztól. Otthon aztán anya nagyon kiborult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!