Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért nem számoltatja...

Orbán miért nem számoltatja el Gyurcsányt a 2006-os tetteiért, ha tényleg akkor gazember Gyurcsány?

Figyelt kérdés
Meg vagyok győződve, hogy ha az ellenzék kerülne hatalomra, ők sem számoltatnák el Orbánt. Szerintem egy nagy színjáték az egész politika. A színfalak mögött nem hiszem, hogy utálja egymást Orbán és Gyurcsány. Úgy van az igazi felosztása az érdekeknek, hogy vannak a politikusok és van a nép.
2021. okt. 23. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
12%
Politikai tettekért politikai elszámoltatás kell: immár 11 éve ellenzékben tartja. Inkább azokat kell megkérdezni, akik vissza akarják hozni a hatalomba, hogy hogy is gondolják ezt.
2021. okt. 23. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Mert Orbán miniszterelnök, nem ügyész,bíró vagy ítéletvégrehajtó.
2021. okt. 23. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
16:27: :D
2021. okt. 23. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
35%

Mert Magyarországon jogszolgáltatás van, nem igazságszolgáltatás.

Egy Gyurcsány-pert meghallgattam. Nem a bíró kérdésére felelt, hanem fél órat arról beszélt, hogy ez egy koncepciós per. A bíró ezt hagyta.

Vond le a konzekvenciát.

2021. okt. 23. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyurcsány 95% Orbán!!!!!
2021. okt. 23. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!