Hány szemet lőtt ki Gyurcsány 2006-ban?
Ha jól tudom egy ember szemét, aki azóta öngyilkos lett.
-Elvesztette az állását, otthagyta a neje, hajláktalan lett -régebben volt vele egy riport.
"-Elvesztette az állását, otthagyta a neje, hajláktalan lett -régebben volt vele egy riport."
Milyen szomorú, hogy senki sem segített rajta, persze a halálát felhasználják politikai célokra és mantrákra. Khm, khm, rátok nézek fideszesek.
"Milyen szomorú, hogy senki sem segített rajta, persze a halálát felhasználják politikai célokra és mantrákra. Khm, khm, rátok nézek fideszesek."
Tudod van, hogy az ember túl büszke, hogy segítséget kérjen.
Alapból nem kellett volna kilövetni a szemét.
"Tudod van, hogy az ember túl büszke, hogy segítséget kérjen."
Ez semmit nem mond el arról, hogy miért kéne utána felhasználni a halálát.
"Alapból nem kellett volna kilövetni a szemét."
Ezt én sem vitattam.
Tudod van, hogy az ember túl beszűkült, hogy észrevegye, igazából mit akar mondani a másik.
"Hány szemet lőtt ki Gyurcsány 2006-ban?"
Sokat! Az összes baloldali szimpatizáns szemét hiszen most nem látják, hogy miket művel a kedvenc vezérük > Feri :)
Az egesz rendszervaltozas eroszakkal volt terhelt ... nem kell mindent CSAK a 2006-os esemenyekkel azonositani.
Voltak itt pokolgepes merenyletek, geppisztolyos kivegzesek, roma gyilkossagok es igen, meg a bekes tuntetokbe is belelovoldoztek ... ilyen volt ez a 'vadkelet' akkoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!