Kiderült, hogy ellenzéki az ördög ügyvédje, ráadásul Gyurcsány embere?
4-es látja jól a dolgokat.
Czeglédy nem lehetett. Csak győri ember lehetett és olyan, aki belelátott ezekbe az ügyekbe. Ahogy 4-es írja, vagy olyan ember, aki sokat bukott ezeken a dolgokon. Vagy olyan ember, aki benne volt ebben a körben, és Rókusfalvyval került összetűzésbe, mert R. el akarta csábítani a feleségét.
A Fidesznek az lenne az erdeke, hogy egy DK-s fazonra fogja, szoval fogjuk meg ezt hallgatni egy ideig. De nem valoszinu, inkabb helyi sz*rkavaras van az ugy mogott.
Egyebkent meg nem is ertem, miert attol visszhangzik a media, hogy vajon ki buktatta le, hiszen cdak jot tett vele. Bemutatta a magyar urizalast es korrupcio egy szeletet, es ez a jeghegy csucsa. Ha egy mezei politikzs jachtozik es lanyokkat meg drogot rendel a hetvegere, vajon mi mehet a meg feljebb levo korokben? Miert is a szivarogtaton akarjak elverni a port? Jol tette. Meg tobb ilyen blog kellene, meg tobb vezeto politikusrol, hogy megtanuljak vegre: a tetteknek kovetkezmenyei vannak, es tan nem erre lettek felhatalmazva a nep altal.
Bar mondjuk a nep se normalis, hogy enbek ellenere ujravalasztotta a varosaban... ha ugyan nem vokt abban is valami csalas vagy megfelemlites.
Tobb ilyen csontvazat szeretnek latni kidolni a szekrenybol, ha DK-s szivarogtat ha nem.
Én már akkor leírtam, hogy a DK van emögött.
Nem baj, lesz még nekik is "meglepetés"👻👻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!