Szerintetek hogyan, mivel tudná az ellenzék meggyőzni az ilyen fiatalokat? "családi hagyomány alapján fideszesek"
Nagyon sok korombeli fiatalnál megfigyeltem, hogy azért szavaznak a Fideszre, mert beléjük van ültetve, hogy az a jó, ez 4 évenként kvázi családi program, megeszik az ebédet, mindenki autóba ül és együtt mennek szavazni a Fideszre az első szavazótól kezdve a 95 éves dédiig.
Ezek az ismerőseim jellemzően egyáltalán nem krumpliért, vagy tűzifáért szavaznak, iskolázottak (most csak az első 4 aki eszembe jut: fogtechnikus, informatikus, jogász-tanonc és védőnő-tanonc), tök stabil anyagi körülmények között élnek.
Azt hittem sokáig, hogy ez egyedi, de sokakkal beszélgettem erről, ők is azt mondták, szintén nagyon sok ilyet ismernek.
Én mikor felhoztam páruknak a témát az előválasztás környékén, hogy hahóó, amúgy van ám alternatíva, csak nevettek, hogy jajj ne hülyéskedjek
Ezeket a fiatalokat miért nem tudja megszólítani az ellenzék?
Sehogy.
Én is ilyen családban élek.Nincs gond az életszínvonalunkkal, kilátással.
"fogtechnikus, informatikus, jogász-tanonc és védőnő-tanonc"
Mindig az ilyenek a legostobábbak. Átmentek az oktatás agymosó gépezetén és azt hiszik amire nevelték őket.
Kire gondoltál mint alternativa ?
Dobrev, vagy Varju László ? Esetleg valamelyik Ági ? a Kunhalmi vagy a Vadai ?
Őket senki sem akarja ismét hatalmon látni, akár szereti akár utálja a fideszt.
Te a facebookra is szoktál kiírni ilyen bölcsességességeket ?
:)))))
én azt figyeltem meg, hogy akinek "elege van a fideszből", annak általában a saját élethibáiból van elege, és kb semmi köze a fidesz politikájának hozzá
jön nekem rinyálni, hogy 200 nettó a fizetése
hát barátom ez kinek a hibája szerinted, hogy nincs normális végzettséged?
20-on éves emberekről beszélünk
Szavazni nem kell messzire menni, csak a te találtad ki azt ebéd-autó-szavazás mesét.
Akik jó viszonyban vannak a szüleikkel, azok kaphatnak információkat azokról az időkről, amikor ők még nem éltek vagy nem fogtak fel még semmit sem a körülöttük lévő világról. Ezért nem tudja őket megszólítani őket az ellenzék.
Akiknek fogalmuk sincs, hogy ők miket tettek korábban, azokat meg tudja szólítani a ballib összefogás.
"Rengeteg olyan ember van, aki önmagából a politikából is kiábrándult, mert "rossz itt mindegyik", na őket kell megszólítani és meggyőzni hogy igenis van jobb megoldás"
Mármint azzal az 50 éves emberrel, akit már bemocskolt a politika és tele van korrupciós botránnyal? Rohanunk is rá szavazni! Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!