Augusztus 20. ünnepségtől mért tartanak a balosok?
Én mondjuk vélhetően nem vagyok elég képzett ideológiailag, ezért nem értem, hogy hogyan van az, hagy a 20-i ünnepségek előtt semmilyen könnyítés nincs a rendezvényekre, aztán a 20.-i rendezvényeken teljes felszabadítás, aztán megint satufék.
Huszadikán Szent István megvédi a magyart, aztán meg nem? Tényleg nem érted mi ezzel a baj?
"Tényleg nem érted mi ezzel a baj?"
Nem értem hogyha a Pride rendezvényt megtartották akkor mért kellene ezt elhalasztani...
Azt értsd már meg, hogy a 4 napos teljes felszabadításnak nincs értelme. Mondták volna, hogy huszadikától szabad a vásár további intézkedésig, de nem.
Augusztus 18-22-ig szabad a vásár, aztán a fogathajtó EB-e szeptember 2-5-ig, meg az Eucharisztikus kongresszus idejére szeptember 5-12-ig.
Előtte, közben meg utána korlátozások, de ezeken a napokon nem fertőz a Covid.
"Azt értsd már meg, hogy a 4 napos teljes felszabadításnak nincs értelme. Mondták volna, hogy huszadikától szabad a vásár további intézkedésig, de nem.
Augusztus 18-22-ig szabad a vásár, aztán a fogathajtó EB-e szeptember 2-5-ig, meg az Eucharisztikus kongresszus idejére szeptember 5-12-ig."
Vendéglátósok szempontjából van értelme most nyáron bírnak keresni utánna ősztől már csak szeptemberbe utánna október végén pedig berobban a járvány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!