Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Augusztus 20. ünnepségtől...

Augusztus 20. ünnepségtől mért tartanak a balosok?

Figyelt kérdés
Most mikor a vendéglátó helyeknek lehetne egy kis bevétele a 20. ünnepségből az ellenzéki trollok kritizálják a kormányt Hogy minden eddiginél nagyobb rendezvényeket tartana. Ennek egyáltalán nem kellene a politikáról szólnia a vírus meg valahogy a tüntetéseken és a pride-on nem zavarta az emberket pedig oda is jöttek szép számmal és nagyrészt külföldiek voltak a résztvevők.

2021. aug. 14. 12:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
eddig a lambda rezisztens volt...
2021. aug. 14. 13:19
 12/32 anonim ***** válasza:

#6: "Nem értem hogyha a Pride rendezvényt megtartották akkor mért kellene ezt elhalasztani..."

Érted te, csak játszod az ostobát (remélem). A pride csak egy, viszonylag kis rendezvény volt, nem állami, 20-i ünnepek meg az egész országban vannak.

2021. aug. 14. 13:22
 13/32 anonim ***** válasza:
Ment a prájd is, lesz majd békemenet is, az egészséges magyar ember meg mindkettőn röhög.
2021. aug. 14. 13:24
 14/32 A kérdező kommentje:

"Érted te, csak játszod az ostobát (remélem). A pride csak egy, viszonylag kis rendezvény volt, nem állami, 20-i ünnepek meg az egész országban vannak."

Pride tele votl külföldiekkel akik ugyanúgy behizhatták a vírust. Én személy szerint nem félek tőle mert be vagyok oltva. Aki pedig nem akar oltanozni az majd megjárja.

2021. aug. 14. 13:27
 15/32 anonim ***** válasza:

"Nem értem hogyha a Pride rendezvényt megtartották akkor mért kellene ezt elhalasztani..."

Lehet, hogy a vírus is homofób és ott nem fertőzött....

2021. aug. 14. 13:30
 16/32 Andizsuzsi ***** válasza:
23%
Nekem a rendezvényekkel nincs bajom, mindenki eldönti,akar-e menni, vagy sem. Viszont a minden idők legnagyobb tűzijétákával már annál több.
2021. aug. 14. 14:00
 17/32 anonim ***** válasza:
39%

Te ezzel a hozzászólásoddal most azt mondod, hogy tulajdonképpen egy vállalkozói réteg érdekében történik a lazítás, vagyis semmi köze az állami ünnephez. Az csak indok, hogy megint balosozni lehessen.

Vagyis az ellenzéknek igaza van amikor azt mondja, hogy a kormány aljas és tesz az emberekre, és csakis a pénzzel foglalkozik.

2021. aug. 14. 14:45
 18/32 A kérdező kommentje:

Konkrétan mi a problémád az állami ünnepel?

Részben a vendéglátósok érdekében történik és részben mert állami ünnep van. Az állami ünnepeknek nem a politikáról kellene szólnia de az ellenzék mégis politikát csinál belőle.

2021. aug. 14. 15:06
 19/32 anonim ***** válasza:

Nekem semmi problémám. Nekem már megint a kormányzati sunyítással van gondom.

Ha kellenek a korlátozások, akkor a két három sátoros ünnepre sem kellene feloldani őket, ha viszont nem kellenek, akkor miért baszogatnak minket a többi időszakban?

Még a vendéglátósoknak is jobb lenne, ha huszadika után nem állna vissza minden.

De szerintem érted te ezt..

2021. aug. 14. 15:25
 20/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, te idén hol voltál külföldön? Mert ott nem úgy megy ám, mint innen látszódik. Ami meg a huszadikát illeti, a kérdés olvastán csak véltem, idáig olvasva tudom, nem értenéd a választ. Ahhoz nyitottnak kéne lenni. Meg még van néhány föltétel. Amit meg a "balosoktól" hallottál ott két probléma van. Nem balosok és nem azt mondták. Ez csak a ti szóhasználatotok.

Szóval nem várom, hogy a jelenségben lévő aránytalanságot és abnormitást észre vedd. Ja, hogy 20-át ünnepelni kéne? Miaz hogy! Persze hogy kell! Csak ésszel. Ez az egyetlen probléma. De ez hatalmas. Minden mást felülír.

2021. aug. 14. 15:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!