Augusztus 20. ünnepségtől mért tartanak a balosok?
#6: "Nem értem hogyha a Pride rendezvényt megtartották akkor mért kellene ezt elhalasztani..."
Érted te, csak játszod az ostobát (remélem). A pride csak egy, viszonylag kis rendezvény volt, nem állami, 20-i ünnepek meg az egész országban vannak.
"Érted te, csak játszod az ostobát (remélem). A pride csak egy, viszonylag kis rendezvény volt, nem állami, 20-i ünnepek meg az egész országban vannak."
Pride tele votl külföldiekkel akik ugyanúgy behizhatták a vírust. Én személy szerint nem félek tőle mert be vagyok oltva. Aki pedig nem akar oltanozni az majd megjárja.
"Nem értem hogyha a Pride rendezvényt megtartották akkor mért kellene ezt elhalasztani..."
Lehet, hogy a vírus is homofób és ott nem fertőzött....
Te ezzel a hozzászólásoddal most azt mondod, hogy tulajdonképpen egy vállalkozói réteg érdekében történik a lazítás, vagyis semmi köze az állami ünnephez. Az csak indok, hogy megint balosozni lehessen.
Vagyis az ellenzéknek igaza van amikor azt mondja, hogy a kormány aljas és tesz az emberekre, és csakis a pénzzel foglalkozik.
Konkrétan mi a problémád az állami ünnepel?
Részben a vendéglátósok érdekében történik és részben mert állami ünnep van. Az állami ünnepeknek nem a politikáról kellene szólnia de az ellenzék mégis politikát csinál belőle.
Nekem semmi problémám. Nekem már megint a kormányzati sunyítással van gondom.
Ha kellenek a korlátozások, akkor a két három sátoros ünnepre sem kellene feloldani őket, ha viszont nem kellenek, akkor miért baszogatnak minket a többi időszakban?
Még a vendéglátósoknak is jobb lenne, ha huszadika után nem állna vissza minden.
De szerintem érted te ezt..
Kérdező, te idén hol voltál külföldön? Mert ott nem úgy megy ám, mint innen látszódik. Ami meg a huszadikát illeti, a kérdés olvastán csak véltem, idáig olvasva tudom, nem értenéd a választ. Ahhoz nyitottnak kéne lenni. Meg még van néhány föltétel. Amit meg a "balosoktól" hallottál ott két probléma van. Nem balosok és nem azt mondták. Ez csak a ti szóhasználatotok.
Szóval nem várom, hogy a jelenségben lévő aránytalanságot és abnormitást észre vedd. Ja, hogy 20-át ünnepelni kéne? Miaz hogy! Persze hogy kell! Csak ésszel. Ez az egyetlen probléma. De ez hatalmas. Minden mást felülír.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!