Magyar Péter megvédte a zsarnoki Orbán-rendszert: demokráciának és jogállamnak nevezte az ATV műsorában. Magyar nem rendszerváltást akar, csak beülni Orbán székébe?
Akik képesek Magyar Pétert tíz másodpercnél tovább hallgatni, s látták a legutóbbi ATV-s propagandaműsorát, több helyen jelezték, hogy Magyar itt demokráciának és jogállamnak nevezte az Orbán-rendszert. Ezt csak azután mertük elhinni, hogy Hadházy Ákos posztolt róla, amelyben megerősítette ezt a hírt.
Eszerint Magyar Péter azt állította, hogy „képviseleti demokrácia van Magyarországon és jogállam”, ezért ő „jogállami módszerekkel akarja legyőzni a Fideszt”. Azért nem akartuk elhinni, hogy ez elhagyta Magyar száját, mert nem hallottunk róla, hogy egykori demokrata és ellenzéki támogatói tömegesen elhagyták volna.
Márpedig, ha a Magyar megjelenése előtt demokratának látszó ellenzékiek elfogadják ezt a tételt, akkor egyrészt visszafejlődnek (ahhoz is idő kellett, mire elismerték, hogy Orbán rendszere nem jogállam és nem demokrácia, ezt még külföldön is előbb felismerték, mint a jogászok és a politológusok hazájában), mert ezt korábban még tudták.
Kedves SzocdemOliver!
Nagyon jó lenne most már, ha végre elfogadnád, hogy a Gyurcsány szektája meg fog semmisülni 1.5 év múlva. Ne élj abban a naivitásban hogy a DK számodra az egyetlen remény, hogy jobb életed legyen. Akár tetszik, akár nem ez kizárólag tőled függ… nem a regnáló kormánytól.
Szerintem magaddal is jót tennél ha elengednéd ezt a szoci vágyálmot. Annak, hogy itt gyakori kérdéseken írod a baromságaidat semmi értelme. Ne élj abban az illúzióban, hogy itt bárkinek a véleménye fontos vagy bármilyen hatást gyakorol dolgokra.
Engedd el, vége van. Kommunizmus nem működő modell. Fogadd el.
6, azért kérdem, mert itt elemei különbség van az EU és Magyar Péter véleménye közt. Az EU szerint, mi nem vagyunk demokrácia és jogállam és papirunk van erről. Én, mint EU párti baromi fontosnak tartom ezt a pontot.
Ha Magyar Péter nincs az EU álláspontján, egy szavazót, biztos, hogy veszitett és ellene fogok kampányolni és fel fogom hivni a figyelmet, hogy EU ellenes!
#7 végletekben dumálsz
Szerintem racionálisan dönt azaz állampolgár aki Gyurcsányt is le akarja venni a sakktábláról, hiszen amíg ő ott van a fidesz tud “Gyurcsányozni”, ez az aranytojó tyúkja.
Nem kell nagy IQ ehhez…
#8 csináljad csak, csak nem értem miért jó neked ez, hogy újabb 2/3-addal segíted a fideszt.
Rendeleti kormányzás van 13 éve!!! A parlamenti kormányzás jóformán megszűnt… ébresztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!