A mostani rekord értékű brutális infláció felkészülés a minimálbér emelésére?
az infláció a gazdaság jellemzője
egyébként meg senkit nem érdekel, hogyha a bérnövekedés üteme magasabb
hány olyan bezzegországot tudsz mondani, ahol rendre 10%-os béremelések voltak az elmúlt években?
ehhez képest mit számít 5% infláció?
Egy csomó nyugati országban már kb ugyanannyiba kerülnek a termékek mint Magyarországon
am ebből a minimálbér emelésből is mi lesz szerintetek?
az esetek nagyrészében a munkavállalók bérminimumra vannak bejelentve és vagy borítékban kapják a többi lóvét, vagy úgynevezett műszakpótlékban.
januártól annyi lesz a változás, hogy kevesebb lesz a borítékos lóvé/eltörlik a műszakpótlékot és több a legális pénz.
a lényeg, hogy egy forinttal nem lesz több a fizu.
Már azelőtt is szétcseszett volt
Aki szerint nincs infláció, az vegye elő a zsebéből a blokkot 2 hónappal korábbról. Brutál áremelkedések vannak. Heti 50.000 Ft a család kajája, és ebben semmi extra nem volt benne.
Ebben benne van az euró emelkedése, a benzinárak emelkedése, és a Fidesz elcseszett gazdaságpolitikája is. A minimálbér emelés hatása majd még ezután jön. Lesz még itt kutya világ!
tudod 9-es az van, hogy évek óta nem nézem, hogy mennyi megy kajára, mert tudom, hogy van elég pénzem, és ki fogok jönni belőle
én 12 év alatt összeszedtem egy saját lakást, és bőven van megtakarításom is
a szocik alatt a küszöböt rágtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!