Hogy tetszett Dr. Orbán Viktor Mihály miniszterelnök Úr mai ünnepi beszéde az '56-os megemlékezésen?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon drámai volt, még meg is könnyeztem a végén.2021. okt. 23. 16:38
1/12 anonim válasza:
Érdekel bárkit?
Had vergődjön még egy fél évig.
2/12 anonim válasza:
Azon csodálkozok hogy még senki se szarta szájba.
5/12 anonim válasza:
Orbán, már nagyon sok mindent beszélt az elmúlt 11 évben, vagy hazudott, vagy segget csinált a szájából, vagy épp álomvilágban élt, szóval épeszű embert nem érdekli, miket beszél Orbán.
6/12 anonim válasza:
Nem hallottam mit beszélt és nem is érdekel sőt azt is elfelejtettem ma milyen nap van XD
A kutyát nem érdekli ez az egész cirkusz amit ezek csinálnak
Remélem nemsoká véget is ér mert már nagyon uncsik és nem a DK a megoldás
7/12 anonim válasza:
Tetszett a "parlament fantomja" hasonlat.
8/12 anonim válasza:
Ha Botka is indított volna buszt lehet, hogy felmentem volna Pestre.
9/12 anonim válasza:
Egy szót se értettünk belőle, igazán elmonhatta volna románul is.
10/12 anonim válasza:
Egyrészt magyarokat nem érdekelt, így csak ukrán és román agymosottak voltak itt. De léyegtelen, áprilisban bukni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!