A független média közvetíti valahol Miniszterelnök jelőltünk Márki-Zay Péter és Dobrev Klára Dk elnök beszédét a mai ünnepről?
Figyelt kérdés
Kedves Elvtársak!
Látható valahol a prominens ellenzéki Vezetők mai ünnepi beszéde?
2021. okt. 23. 14:09
1/7 anonim válasza:
Független médiát említettél szóval a köztv kizárva kivéve ha fél mondatokat kivághatnak és kiforgathatják.
2/7 anonim válasza:
Az index és telex fogja közvetíteni, ahogy a békemenetet jelenleg is élőben közvetítik. Ha a közmédiára gondoltál, ne is álmodj róla.
3/7 anonim válasza:
Nem Gyurcsány a DK elnök. Vagy ő már nem is mer kiállni beszélni ?
4/7 anonim válasza:
3# Na ilyen egy egysejtű! Először nézz utána a dolgoknak és utána okoskodj. Minden volt ellenzéki miniszterelnök-jelölt beszédet mond. Ezért nincs közte Gyurcsány. De gondolom neked ez nem számít.
5/7 anonim válasza:
Kikérem magamnak, legalább két sejtű vagyok. És véletlenül pontot raktam a kérdőjel helyett.
A kérdező azt írta : Dobrev Klára Dk elnök
Nem Gyurcsány a DK elnök ????????
Kérdezem én.
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves Elvtársak !
Nagyon köszönöm
2021. okt. 23. 14:54
7/7 molnarmarcell21 válasza:
A Partizán közvetíti élőben mindkét tüntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!