Közvetíti a média Orbán Viktor Miniszterelnökünk Ünnepi október 23-i beszédét?
Figyelt kérdés
Tiszteletem polgárok!
Engem nagyon érdekelne.
2021. okt. 23. 13:51
1/8 anonim válasza:
Nem.
Hallgasd meg a régebbi beszédeit: most sem fog újat mondani - Gyurcsány, Soros, Brüsszel, Márki-Zay...
Erre vagy kíváncsi???
Szent ég, milyen alakok vannak?!
2/8 anonim válasza:
1# Most szerintem a saját maga fényezésére fog rámenni, hogy ilyen nyugdíj prémium, olyan fizetés emelés, adóvisszatérítés, csak azt véletlen elfelejti mondani, hogy rekord magas az államadosság, a forint semmit nem ér, 4000 milliárd forintos deficitben vagyunk, az árak az egekben és ma közel 2500 új koronavírusos fertőzőttett regisztráltak, mikor a csúcs, amikor oltás sem volt nem haladta meg a 10 ezret. Csak valahogy ez mind kimarad. Meg persze az is, hogy alapítványi kézbe adták, az egyetemeket, és gyakorlatilag mindent is kiszerveznek maguknak, hogy a választás után, pontosabban eletül végéig király módjára tudjanak élni.
5/8 anonim válasza:
Érdekes, nincsenek egyenruhás rendőrök ...
6/8 anonim válasza:
Már Gyurcsányozott, Brüsszelezett, Sorosozott.
Mehet a francba!
8/8 anonim válasza:
Iszonyúan megosztó, kártékony egy fajzat!
Nézve a Béke-pride résztvevőit, hát valóban nagy a nyomor az országban: lelkileg is, és anyagilag is!
Régen láttam ennyi lepusztult, elhanyagolt embert egy-csomóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!